13 szoba lett, maradhat?

13 szoba lett, maradhat?

Bakonybánkon találtunk egy olyan ingatlant, amelyből könnyen lehet idősotthont vagy rendezvényközpontot kialakítani. Ha hatalmas a család, akkor természetesen az együttélésére is – akár szeparáltan – alkalmas. A hozzá tartozó telek sem aprócska, így annak fejlesztésére is van lehetőség. Ez a ház csak arra vár, hogy egy kreatív ember vegye birtokba, és használja ki a benne lévő lehetőségeket. Ön az?

“A Dot-Ing Ingatlan és Hitel Iroda eladásra kínál Bakonybánk fő utcáján egy 3408nm-es telken fekvő 528nm-es házat.

A ház L alakban 4 lakrészből áll, amiből kettő külön bejáratú,leválasztott. Illetve a másik kettő jelenleg egybe van nyitva, de bármikor könnyen különválaszthatóak. Nagy, tágas terekkel rendelkezik, a rengeteg ablak miatt kimondottan fényes. Minden lakrészhez külön fürdő és wc tartozik, ezekből 2db fürdő és 2db wc jelenleg nincsen teljesen befejezve, ez az új tulaj feladata lesz. A felújítás minden lakrészben elkezdődött. Egy évvel ezelött javították a tetőt , új tetőablakokat építettek be, új ereszeket raktak fel. Csempét, járólapot, víz vezetékeket cseréltek, illetve új ajtókat szereltek fel. Minden lakrész külön fűthető.

A ház összesen 13 szobából áll, ezért akár több generáció összeköltözéséhez is alkalmas, de befektetésnek is tökéletesen megfelelő. Akár öregek otthonának, hotelnek, vendégháznak, étteremnek is megfelelő lehet, vagy rendezvényháznak, a szomszéd templom miatt akár lagzik színhelyének.”[…]

További izgalmas ajánlatokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.