Íme egy kocsi ház, amit a béke szigetévé varázsolhat

Íme egy kocsi ház, amit a béke szigetévé varázsolhat

Tatától negyed órára, valódi békében élhet, ha úgy látja, erre van most a legnagyobb szüksége. Ebben a házban minden van, ami egy jó alaphoz kell, a külcsínhez viszont szükség van a kreatívitására. A hozzá tartozó telek sem aprócska, így többet is álmodhat, mintha egy ikerházba ruházna be a környéken, szomszédokkal. Nézze meg, és ha beindítja a fantáziáját, csapjon le rá, mert nem túl drága, még!

“Képzeld el: egy csendes, vidéki kis település, ahol az idő lassabban telik. Most megteheted, hogy otthont találj ebben a varázslatos környezetben!

A 23 éves Dot-ing ingatlan- és hiteliroda kiemelt kínálatából eladó Kocson, az Arany János utcában, 1.187 m2-es, közműves (víz, villany, csatorna van, gázcsonk az előkertben) telken, egy ’40-es években épült, vegyes falazatú: kő-, tégla és vályog építésű, földszintes kialakítású, 3 szobás családi ház, 94 nm alapterülettel.

A lakóházban előtér, konyha-étkező, 3 hálószoba, valamint fürdő-WC helyiség található. Fűtése központi fűtés, vegyestüzelésű kazánnal, lapradiátorokkal. Az épület masszív szerkezetű, a födém fagerendás, stukatúr mennyezetvakolattal, a tető pedig faszerkezetű nyeregtető, cserépfedéssel.Bár az ingatlan felújításra szorul, ez csupán lehetőséget teremt arra, hogy saját ízlésednek megfelelően alakítsd ki álmaid otthonát.

Ha szeretnél elszakadni a város zajától és egy kis kreativitással felfrissíteni ezt a csodálatos otthont, akkor ez a lehetőség éppen neked szól!”[…]

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.