Gigantikus belmagasság a Váci utca közeli, eladó luxus otthonban!

Gigantikus belmagasság a Váci utca közeli, eladó luxus otthonban!

A 190 nm-es, exkluzív lakás nem csak alapterületével, de belmagasságával is felkeltette az érdeklődésünket. A loft címkével ellátott luxus ingatlan a Váci utca szomszédságában várja új, adottságaiba beleszerető tulajdonosát!

A Váci utca melletti luxus lakás környezetéről

 

Egyedi panorámás stílusos loft lakás kiváló adottságokkal, luxus környezetben! Belvárosban, Váci utca szomszédságában, 5 perc sétára a Dunaparttól kínálok eladásra egy felújított liftes társasház 4. emeletén található 3 hálószoba + nappali + étkezős konyhával rendelkező, tetőtér ráépítéssel épült, belső 2 szintes, rendkívül csendes, szépen benapozott, 190 négyzetméteres tégla építésű lakást, hatalmas saját terasszal és tetőkerttel.

ÉPÜLET:

  • 1920-as évek elején épült 3 emeletes régi polgári stílusú társasház, melynek 4. szintjén tetőtér ráépítéssel 2018-tól alakítottak ki az utcára néző, belső két szintes luxus lakásokat
  • külső és belső homlokzata, lépcsőháza gondozott, karbantartott
  • kis létszámú, jó lakóközösség lakja, a társasház anyagi helyzete rendezett
  • új panoráma hívólift biztosított a lakók számára
  • kényelmi szolgáltatásként 24 órás portaszolgálat biztosított a házban

 

A Váczi utca közeli lakásról

  • a 4. emeleti loft lakást lifttel érjük el, a bejárat a függőfolyosóról közelíthető meg
  • tágas nappalijából tökéletes téret biztosít családi összejövetelekhez
  • 43 négyzetméteres panorámás tetőkerttel és terasszal rendelkezik
  • 2 hálószobája, nappalija, 2 fürdőszobája, 2 külön WC-je és étkezős konyhája az alsó szinten, míg 3. hálószobája és fürdőszobája az emeleten található, ezenkívül külön mosókonyha is kapott helyet az ingatlanon belül
  • a helyiségek DK-i és NY-i tájolásai köszönhetően egész nap világosak
  • 3 fürdőszoba és 3 külön WC biztosítja új tulajdonosainak a tökéletes komfortérzetet […]

 

Összességében elmondható, hogy amit ez a Váci utca közeli lakás tud, azt kevés lakás tudja megadni. Rendelkezik minden adottsággal, ami miatt könnyen beleszeret az ember, akár a hangulatos és tágas nappaliról, a 3 fürdőszobáról, a stílusosan kialakított és berendezett helyiségekről, külön mosókonyhájáról vagy a teljes feltöltődést biztosító hatalmas teraszról és a 360 °-os kilátásról legyen szó. Ideális lehetőség elsősorban családosok vagy családot tervezők számára, de befektetési célra, hosszútávú kiadásra egyaránt jól hasznosítható. Az ingatlan irányára 760.000 EUR, a vételi ára is euróban fizetendő.

Szeretné kivételes környezetben élni mindennapjait és saját teraszán feltöltődni? Szívesen költözne a város szívébe, a Váci utcához, de mégis távol a város zajától? Éljen a belvárosban, de mégis a város felett és nézze meg az elsők között ezt a luxus életérzést nyújtó igényes és stílusos otthont!

További részletek és fotók a Váci utca közeli lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?