Ingatlanbazár Magazin logó
Okosotthonok buktatói!

Okosotthonok buktatói!

2024. szeptember 13.
jelszó
Számos kényelmi funkciót adnak a használóknak, de nem mindenki számára jelentenek tökéletes megoldást. Bár az okosotthonok rendszerei innovatívak lehetnek, néhány buktatóval is számolni kell, különösen akkor, ha valaki nem megfelelően készül fel az átállásra.
Legyen minden nap nyaralás, költözzön Soroksárra!

Legyen minden nap nyaralás, költözzön Soroksárra!

2024. szeptember 2.
tégla
A Ráckevei-Duna partján kínált ingatlan számos lehetőséget rejt magában, hiszen három, egyenként 135, 37 és 26 négyzetméteres lakásból áll. Így akár több generációnak, összeköltözőknek vagy apartmanok kialakítására is tökéletes megoldás, de akár nyaralónak is, a vízpart közelségét kihasználva. Van még garázs, egy 45 m2-es pince és fúrt kút a locsoláshoz. Mindez együttesen olyan otthont vagy befektetést kínál, amit nehéz felülmúlni!
Nagyváros? Hagyja, irány Halásztelek!

Nagyváros? Hagyja, irány Halásztelek!

2024. augusztus 29.
kertvárosi
Találtunk egy olyan házat, amelyre már nem kell költenie, még napelem is van benne, a garázs is fűthető, a telek gondozott, a környék pedig ideális a családoknak. Ami a nagyvárosban nehéz lenne: a gyerekek gondtalanul játszhatnak kint is, külön mosókonyha van, és bőven van mindenkinek helye, hiszen 210 négyzetméteres az a ingatlan, amelyben 5 szoba áll a lakók rendelkezésére.
Irodasarok otthon, fillérekből

Irodasarok otthon, fillérekből

2024. augusztus 27.
home office
Az otthoni munkavégzés egyre gyakoribbá válik, így egy kényelmes, jól felszerelt irodasarkot kialakítani sokak számára alapvető szükségletté vált. Nem kell vagyonokat költeni egy funkcionális és esztétikus munkaterület megteremtésére! Az alábbiakban bemutatunk néhány praktikus ötletet és tippet, amelyekkel olcsón kialakíthatja saját irodasarkát.
A mediterrán stílus kedvelőknek kötelező megnézni ezt a házat!

A mediterrán stílus kedvelőknek kötelező megnézni ezt a házat!

2024. augusztus 9.
mediterrán
Vértesszőlősön eladó sorba került egy 210 négyzetméteres ház, amelynek minden négyzetmétere átgondolt, modern, és kényelmet biztosít a benne lakóknak, ráadásul a fenntartása aprópénz. A mediterrán stílushoz jár 7 szoba, hogy mindenki elférjen, 3 fürdő, hogy ne legyen tülekedés reggelente, panoráma, hogy a szem gyönyörködhessen a tájban, és csend, hogy a béke mindennapi vendég lehessen.
Találj otthonra gyorsan, kényelmesen
-