Ingatlan, eladó ház, 450 m2, 69.000.000 Ft

Keszthelyi kistérség, Zalaszántó , Zalaszántó Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Zalaszántó, Zalaszántó, ingatlan, eladó, ház, 450 m2, 69.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 69.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 450
  • Telekterület: 23500
  • Szobák száma: 7
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Nyugat-Dunántúlon, Hévíz és a Balaton vonzáskörzetében a keszthelyi hegység vonulatainak védett völgyében, 2,2 hektáros összközműves területén kastély keresi az érintetlen természetet és a különösen tiszta levegőt értékelni tudó új tulajdonosát!
A bruttó 600nm területű kastély épület 2000-ben barokk stílusban épült osztályon felüli anyag felhasználásával. A fürdők padozata, falburkolata, a kandalló és lépcsőház, valamint a teraszok és az épület lábazata carrarai márványból és gránitból készültek.
Az épület a Hévízzel szomszédos Zalaszántón az egykori szőlőhegyen aszfaltos úton közelíthető meg.
A pinceszinten kiszolgáló helyiségek (kazánház, raktárak) kondicionáló és közösségi tér került kialakításra. További fejlesztésre és más funkció kialakítására a lehetőség adott. A földszinten kapott helyet a dolgozó szoba, konyha, étkező és egy táncteremnek beillő nappali, valamint a kiegészítő helyiségek. Ehhez a szinthez kapcsolódik a legalább három gépkocsi számára alkalmas teremgarázs. Az emeleti részen két apartman és a hozzá tartozó vegyes funkciójú helyiségek tartoznak.. A mandzart kialakítású tetőtér beépíthető.
Panoráma a teraszról DNY-i irányban Hévíz és a környező dombokra, háborítatlan természeti területekre 5-10 km-es távolságra nyitott. Ez a régió Magyarország turisztikailag egyik legfrekventáltabb területe, környezetében számtalan lehetőség kínálkozik a szabadidő eltöltéséhez.
A karnyújtásnyira elhelyezkedő gyógy és élményfürdők minden évszakban minden korosztály számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget teremthet WELLNESS szolgáltatásai igénybevételével. A Tájvédelmi körzet számos sportolási lehetőséget kínál: erdei és vízitúrát, horgászást, vadászatot, lovaglást és kerékpározást.
A kastély elhelyezkedése és területi nagysága lehetővé teszi sok irányú hasznosítását (pl. oktató központ kialakítását).
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN
Kajdel Zsuzsanna Vezető Tanácsadó
Referencia szám: H288221 | Az elmúlt 30 napban: 17 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Zala megye, Zalaszántó

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Zalaszántó, Zalaszántó, ingatlan, eladó, ház, 450 m2, 69.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Otthon Centrum Keszthely
  • Otthon Centrum Keszthely

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok