Ingatlan, eladó nyaraló, 40 m2, 7.500.000 Ft

Monori kistérség, Monor

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Monor, Monori kistérség, ingatlan, eladó, nyaraló, 40 m2, 7.500.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 7.500.000 Ft
  • Alapterület: 40
  • Telekterület: 6160
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Átlagos

Leírás

Ez a hirdetés azoknak szól, akik a megvásárlás után már csak leszüretelni szeretnék a termést, a terményeket, ugyanis egy olyan birtokot ajánlunk fel Önöknek kedves vásárlók, mely a mai napig mindennapos szinten gondozott, művelt, locsolt, odafigyelt területet foglal magába.
A telek egészén a gyümölcsös, a szőlő teljes figyelemmel, lelkiismeretesen gondozva van, a legfinomabb termések birtoka az ingatlan, és a következő években is a legtöbb termést hozza egy gondos gazda kezei alatt, legyen Ön ennek a csodának az új birtokosa.
Jelenlegi tulajdonosunk szívvel-lélekkel gondját viseli a gazdaságnak, párja nincs itt Strázsa-hegyen, főleg hogy egy 4 szintes épület + egy melléképület tartozik hozzá, pincével, szőlészeti felszerelésekkel, eszközökkel.
A 6.160 m2 telek 2/4 része gyümölcsös 106 db gyümölcsfával, 1/4 része kordon művelésű szőlő, 1/4 pedig akár veteményezhető, jó minőségű föld. Az egész terület körbe van kerítve, kapuval zárható. Az ingatlanon fúrt kút biztosítja a vízellátást, a területen öntöző csapok vannak végig vezetve.
Az épület 4 szintes, kettő szint a földfelszín alatt, kettő a földfelszín felett található. Az épületbe a víz be lett szerelve, mosogató, zuhanyzó ráköthető. A padlásszoba nincs befejezve, az ízlés szerint kiépíthető, kialakítható. A pincében működő vízcsap van, a fúrt kút vize oda is bevezetésre került. A teraszról panorámás kilátással egész Monor városa látható. A telekre mindkét végéről kerítésen át és bezárt kapukkal biztosított magán úton lehet bejutni.
Az ingatlan ára tartalmazza a hozzá tartózó felszerelést. Pl.: hordók, 10hl rozsdamentes kád, prés, elektromos szőlőcsumázó stb.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)
Referencia szám: 4113320

Hasznos helyek a közelben - Pest megye, Monor

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Monor, Monori kistérség, ingatlan, eladó, nyaraló, 40 m2, 7.500.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Házikó  Land Ingatlaniroda Kft
  • Házikó Land Ingatlaniroda Kft

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok