Ingatlan, eladó telek, 754 m2, 4.200.000 Ft

Hévízi kistérség, Nemesbük , Nemesbük Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Nemesbük, Nemesbük, ingatlan, eladó, telek, 754 m2, 4.200.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 4.200.000 Ft
  • Telek típusa: Egyéb telek
  • Alapterület: 754
  • Ingatlan állapota: Újépítésű

Leírás

KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN.
Nemesbük főutcáján, a kétlyukú híddal átívelt Köszvényes patak közvetlen szomszédságában, annak a keleti oldalán fekszik ez az öreg fákkal övezett telek, mely egészen a patakig húzódik.
A komoly turisztikai látogatottságnak örvendő közismert településekkel övezett nemesbüki telek számos lehetőséget kínál új tulajdonosának.
Nemesbük község a Köszvényes patak völgyében, annak két partján fekszik. A Zala folyó és a Gyöngyös patak közötti dombságon, Hévíztől 6 km-re északnyugatra 190-260 m tengerszint feletti magasságon.
Az 1990-es években jelentősen megnőtt a falusi turizmus keretében a település utáni érdeklődés, amely a közeli, nagy turisztikai központok, Hévíz, Keszthely, Kehidakustány közelségének köszönhető. Fejlett infrastruktúrával rendelkezik, kiépített a villany, ivóvíz, csatornarendszer, gáz és telefonhálózata.
Nemesbüköt festői fekvése, tiszta, rendezett környezete, nyugodt atmoszférája miatt szívesen látogatják a pihenni vágyó vendégek, akik felüdülést és gyógyulást keresve a fennálló közúti kapcsolatok miatt egyaránt választhatják mind Hévíz, mind Kehidakustány gyógyfürdőit.
Referencia szám: T016601 | Az elmúlt 30 napban: 2 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Zala megye, Nemesbük

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Nemesbük, Nemesbük, ingatlan, eladó, telek, 754 m2, 4.200.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Otthon Centrum Keszthely
  • Otthon Centrum Keszthely

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok