Ingatlan, eladó ház, 625 m2, 69.900.000 Ft

Kecskeméti kistérség, Lajosmizse

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Lajosmizse, Kecskeméti kistérség, ingatlan, eladó, ház, 625 m2, 69.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 69.900.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 625
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

Leírás

A KAPOSVÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA ELADÁSRA KÍNÁL IGÉNYESEN KIALAKÍTOTT TANYÁT.

A méretei miatt inkább kisebb majornak nevezhető tanya Bács-Kiskun megyében az 5-ös főközlekedési út körzetében levő kiterjedt tanyavilágban helyezkedik el, ahol nemcsak mezőgazdasági termelés folyik, hanem előszeretettel települnek ide a zajra és tömegre ráunt nagy városi, illetve nyugat-európai, főleg holland családok is a csendes, nyugodt, tágas környezet miatt is. A mozgékonyabb természetkedvelők számára vadásztársaság és saját tóval rendelkező horgászegyesület is rendelkezésre áll.

A BIRTOK EGY ÖSSZESEN 12,5 HEKTÁR TERÜLETŰ EGYBEFÜGGŐ NÉGYSZÖG , melyen 2 KISEBB DOMBOCSKA is található. Ezek egyikén van az EGY HOLDAS SZŐLŐ . A négyszög első harmadában van KÉT KÜLÖNÁLLÓ, EGYENKÉNT 3000 NÉGYZETMÉTER BEKERÍTETT UDVAR , melyeket egy kisebb ERDŐRÉSZ választ el egymástól. Ezt a két udvart RÉTEK, GYÜMÖLCSÖSÖK ÉS EGY NAGYOBB KONYHAKERT fólia- és üvegházakkal veszik körül. A gyümölcsösök összesen 6 hektárnyi területet foglalnak el. A hátsó északkeleti részen van a 2,5 HA SZÁNTÓ, AMI RÉTNEK ÉS LEGELŐNEK IS HASZNÁLHATÓ . A bal oldalon található udvaron egy HÁZ , egy fedett PINCE és EGY MELLÉKÉPÜLET található, melyet inkább tárolási, állattartási célra lehet használni.

A délnyugati tájolású TÁVIRÁNYÍTÓVAL MŰKÖDŐ BEJÁRAT felől nézve a JOBB OLDALI 400 NÉGYZETMÉTEREN LEKÖVEZETT, PARKOSÍTOTT UDVARON HÁROM LAKÓHÁZ és HÁROM GAZDASÁGI ÉPÜLET , valamint egy KÉT OLDALRÓL FALLAL KÖRÜLVETT LUGAS TALÁLHATÓ GRILLEZŐ-BOGRÁCSOZÓ KEMENCÉVEL.

A jobbra levő HAGYOMÁNYOS STÍLUSÚ HÁZ 1958-BAN ÉPÜLT, 2003-BAN TELJES FELÚJÍTÁSON esett át. A házban három szoba, konyha, étkező, kamra és egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba található. Fűtését egy saját tervezésű, három helyiség közé épített, samottal bélelt, speciális kialakítású sütésre és fűtésre is alkalmas kemencével történik.

A MÁSODIK ÉPÜLET A 90-ES ÉVEKBEN ÉPÜLT ÉS 2002-BEN KIBŐVÍTETT NAGYOBB HÁZ , szilárd falazatú, boltíves tornáccal és 60 négyzetméteres, több kocsi számára alkalmas garázzsal, melynek szekcionált, 4 méteres, távirányítós kapuja van. A házban nappali amerikai konyhával, zuhanyozós fürdőszoba, valódi kemence található még a földszinten, A nappaliból lehet felmenni a tetőtérben kialakított 2 vendégszobába, melyek közül az egyik kettő, a másik 4 személyes. A ház északkeleti részén külön bejáraton át lehet bejutni a műhelybe, ahonnan 2 eltolt szintű pince lejárata is nyílik. Egyik beton, tárolásra, szellőzéssel, a másik igényes, tégla, borospince beépített elektromos szellőztetővel.

A HARMADIK ÉPÜLET az udvar hátsó vonala mentén nagyjából középen terül el. A 15X7 MÉTERES, NÁDTETŐS LAKÓHÁZ ÉPÍTÉSE 2002-BEN fejeződött be. Az alsó szinten az 50 négyzetméteres nappaliból nyílik a konyha, a fürdőszoba hidromasszázs sarokkáddal, bidével. A kazánház a nappaliból és kintről is megközelíthető. A nappaliból boltívvel nyíló gardróbszoba mellett masszív kandalló található. A hajópadlós tetőtérbe egyedi kialakítású falépcső vezet fel, ahol egy kisebb és egy nagyobb szoba került kialakításra.

A jól megközelíthető, igényesen kialakított, rendszeresen karbantartott és gondozott birtok a maga kényelmi berendezéseivel mind a csendre, pihenésre vágyó, mind pedig a gazdálkodni, állatokat tartani szándékozó embereknek, családoknak ideális lakóhelye.

KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES. MINDEN KÉRDÉSÉRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK, HÍVJON BÁTRAN BIRÓ RITA 0670/427-1859- ES TELEFONON ÉS HIVATKOZZON A 47303-AS AZONOSÍTÓRA.

INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE:

·         KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG,

·          INGYENES TANÁCSADÁS,

·         PARTNERBANKJAINK KIHELYEZETT FOGADÓ ÓRÁI,

·         ÉRTÉKBECSLÉS,

·          ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTTETÉSE!

·         HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ OPENHOUSE ÜGYFELEI SZÁMÁRA!

VÁRJUK SZERETETTEL IRODÁNKBAN, HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

http://www.siofok.oh.hu
Referencia szám: 47303 | Az elmúlt 30 napban: 5 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Bács-Kiskun megye, Lajosmizse

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Lajosmizse, Kecskeméti kistérség, ingatlan, eladó, ház, 625 m2, 69.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

  • OH Balaton Kft

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok