Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 4.255 m2, 690.000.000 Ft

Kőszegi kistérség, Kőszeg , Kőszeg Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Kőszeg, Kőszeg, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 4.255 m2, 690.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 690.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Szálláshelyek
  • Alapterület: 4255
  • Ingatlan állapota: Felújításra szorul
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

Leírás

Referenciaszám: UZ003044


Kőszeg legszebb részén, a Szabóhegyen, 300 méterrel a tengerszint felett eladó ez a 4000 m² alapterületű építmény, 7600 m²-es telken. A korábban szállodaként működő épület jelenleg nem üzemel, berendezése nincs. Az elmúlt években elkezdődött a teljes felújítása, a tervek szerint 60 szobás idősek otthona kialakítása jó úton halad. A szobák, lakosztályok, fürdők, orvosi rendelő, konyha, étterem, raktárak, szociális és egyéb kiszolgáló helyiségek, foglalkoztató terek, előcsarnok, folyosók, irodák és kazánház helyiségekből álló komplexum építészeti kialakítása megtörtént, burkolatai és gépészete elkészült, a berendezési tárgyakat beépítették. A tartályos gázról működő fűtési hálózat ellenőrzése, a felvonó beüzemelése megtörtént, a használatbavételi engedélyezési eljárás megkezdődött. Az épületen kívüli tereprendezéssel, a tereplépcsők építésével, a kertészeti felújítással, az előírásoknak megfelelő parkolóhelyek kialakításával is javították a környezetet. Az épület jelen állapotában akár panzióként, vagy szállodaként is üzemeltethető.

Hitelre van szüksége? Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!
Referencia szám: UZ003044 | Az elmúlt 30 napban: 1 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - vas megye, Kőszeg

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépj kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Kőszeg, Kőszeg, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 4.255 m2, 690.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nem vagyok robot:
OTTHON CENTRUM - ORIGO-SÁNTA REAL Kft.
  • OTTHON CENTRUM - ORIGO-SÁNTA REAL Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok