Forgalmas részen üzlethelyiség eladó!, 8 900 000 Ft

Keszthelyi kistérség, Keszthely

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Forgalmas részen üzlethelyiség eladó!

Ingatlan adatai

 • Ár: 8.900.000 Ft
 • Üzleti ingatlan típusa: Üzlethelyiség
 • Alapterület: 33
 • Ingatlan állapota: Jó
 • Fűtés típusa: Központi fűtés

Leírás

KESZTHELYEN, FORGALMAS TÉREN, PLÁZA ÉPÜLETBEN ÜZLET ELADÓ! A plázában üzletek sokasága, étterem, Casino és a helyi rádió székháza is található. Befektetésnek vagy vállalkozásnak ajánlott. A Keszthely Plaza Keszthely központjában 2004-ben épült négyszintes épület. Az épület pinceszintje egylégterű, melyben ruhaüzlet működik. A földszinten 14 db üzlethelység üzemel, az első emeleten 16 db üzlethelység, a második emeleten 15 db üzlethelység kerület kialakításra. Az első emeleten ezekből az üzletekből kínálunk egyet eladásra. Az üzlethelyiség mind esztétikailag mind műszakilag kifogástalan állapotban van. Az épület és az üzlethelyiségek fűtését központi gázkazán szolgáltatja, padló- és légfűtéses hő leadással. Az épület és az üzletek klímatizáltak. A mosdó az üzlethelység mellett a II. emeleten központilag van kialakítva a vendégek és a dolgozók részére. Az üzletházban a szinteket egymással panoráma lift és egy lépcsőház köti össze. A közüzemi hálózat teljes mértékben ki van építve. Parkírozás megoldott a Plaza saját parkírozójában. A kulturált környezetben lévő üzlethelyiség lehetőséget jelent vállalkozók, cégek részére iroda vagy üzlet kialakítására.
.............................
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch.
.......................
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call: 0036 30 471 8384 We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

Extrák

 • Elhelyezkedés: Üzletházban
 • Bérleti jog: Tulajdoni jog
 • Parkolás: Parkoló a közelben
 • Jó közlekedés
 • Jó megközelítés
Az elmúlt 30 napban: 3 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Zala megye, Keszthely

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Forgalmas részen üzlethelyiség eladó!

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Gáborimmo
 • Gáborimmo

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok