Ingatlan, eladó telek, 11.725 m2, 29.900.000 Ft

Egri kistérség, Demjén

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Demjén, Egri kistérség, ingatlan, eladó, telek, 11.725 m2, 29.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 29.900.000 Ft
  • Telek típusa: Egyéb telek
  • Alapterület: 11725
  • Ingatlan állapota: Átlagos

Leírás

DEMJÉN külterületén, a belterülettel közvetlenül határos, egy földúttal elválasztott, (művelési ágból kivett, telephellyé átminősített) 11.725 m2 nagyságú, közművek nélküli, a térképmásolaton zöld színnel jelzett telek eladó, melynek engedélyezett beépítettsége 30%, előírt zöldfelület nagysága 40%.
Az Egerszalóktól 3 km-re fekvő Demjén község közigazgatási határán lévő, Hegyeskő völgyben 2006-ban feltárt, 690 m mélyről feltörő, 68 Co-os, ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz táplálja a Demjén Termálvölgyi Gyógyfürdőt, amelynek vize a vizsgált összetevők alapján nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátos, kemény fluoridos, kénes a gyógyvíz, jelentős a vas és kovasav tartalommal.
Ettől a Hegyeskő völgyben fúrt kúttól, légvonalban, a község NY-i oldalán kb. 2750 m távolságra terül el az a 11725 m2 nagyságú telek, amely területén, a térséget jól ismerő, a Magyar Mérnöki Kamara Vezető Hidrológiai Tervezője, Mélyfúrási Szakértő, Hévízhasznosítási létesítmények Tervezője által adott írásos vélemény alapján a ??területrészen hévízkút fúrása perspektivikus, kb. 1000 m mélységben hévíztározó és hévízadó képződmény települ igen nagy valószínűséggel.? Másrészt áttekintették a térségi meglévő vízkészleteket és azok jelenlegi jogi státuszát arra a következtetésre jutottak, hogy kb. 200.000 m3 /éves vízkivételig az új kút káros hatást a meglévő vízkivételekre nagy valószínűséggel nem fog gyakorolni.
A Szakértő vállalata egyébként vállalja jelen állás szerint kb. három hónapos határidővel az elvi vízbeszerzési terv elkészítését; a tervezett új kút hatásának kimutatását hidrodinamikai modellezéssel; a kút, mint létesítmény megtervezését; az engedélyes terv összeállítását a vonatkozó tartalmi és formai követelményekkel együtt.
Referencia szám: M29392

Hasznos helyek a közelben - Heves, Demjén

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Demjén, Egri kistérség, ingatlan, eladó, telek, 11.725 m2, 29.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

OTP Ingatlanpont
  • OTP Ingatlanpont

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok