Ingatlan, eladó ház, 6.500 m2, 23.800.000 Ft

Balatonalmádi kistérség, Felsőörs

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Felsőörs, Balatonalmádi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 6.500 m2, 23.800.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 23.800.000 Ft
  • Ház típusa: Zártkerti ingatlan
  • Alapterület: 6500
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

Leírás

BALATONFÜREDI OPENHOUSE Ingatlaniroda eladásra kínálja:
OH referenciaszám: 87714

A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, FELSŐÖRS külterületi részén csendes zöld környezetben, ELADÓ egy 6.500m2 alapterületű zártkert a hozzátartozó nyaralóval, vendégházzal, műhellyel.

A BIRTOKOT méltán tartják a környék egyik legszebb részének. A terület megközelítése könnyű az aszfaltos úton, majd pár méteren a murvás úton. A terület jól körülkerített, a horganyzott akáckerítés mellett vadháló is védi a birtokot. A tágas téren a gyönyörű hegyi és balatoni rálátást is élvezhetjük. A területen 30 gyümölcsfa, nyírfa liget, telepített fenyves található. A víz utánpótlást 6 db vízakna, 2 db díszkút, illetve a beépített vízgyűjtő tárolók biztosítják. A telken belül van a 40m2-es gépkocsi beálló és a garázs.

A lakóépületben bent van a villany, a víz. A derítő helyettesíti a csatornát. Vállalkozás céljára is alkalmas a terület, tekintettel a műhelyre, és a hozzátartozó acélhálós belső útra.

Ajánlom ezt az ingatlant mindazoknak, akik a Balaton környékén birtokot szeretnének vásárolni. Az általunk kínált ingatlan igazán megéri, hogy megtekintse.
Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért forduljon az Openhouse Balatonfüred Ingatlanirodához az alábbi referencia számra hivatkozva: 87714

BÍZZA A PROFIRA INGATLANÜGYEIT! 

www.fured.oh.hu

 

 
Referencia szám: 87714 | Az elmúlt 30 napban: 29 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Veszprém megye, Felsőörs

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Felsőörs, Balatonalmádi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 6.500 m2, 23.800.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

VGS Ház Kft
  • VGS Ház Kft

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok