Ingatlan, eladó nyaraló, 90 m2, 20.000.000 Ft Balatonfüred kistérség, Zánka

Ár:
20.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Zánka
Alapterület(m2):
90
Ingatlan állapot:
Szobák száma:
3

 Leírás:

Kedves Érdeklődő! ZÁNKÁN ajánlom ezt a kivételes adottságokkal rendelkező NYARALÓ t figyelmébe. BALATONI PANORÁMA , strand 3 km-re ,  Káli-medence pár percre található. Egész nap élvezheti a gyönyörű kilátást, nyugalmáról az erdő csendje és friss levegője gondoskodik. Aktív, minőségi pihenés az egész családnak. Esténként garantált tücsökkoncert, reggelente kakukkszó az ébresztő. A hegy zamatos boraival várja az ide érkezőt... Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresi.

Hívjon, ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről!

 

Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért forduljon az OPENHOUSE BALATONFÜRED INGATLANIRODA munkatársához az alábbi referencia számra hivatkozva: 69526 .

www.fured.openhouse.hu
 
Használt ingatlanra és felújításra igényelhető kamattámogatott hitellehetőségekkel kapcsolatban, vagy építkezésre igényelhető vissza nem térítendő állami támogatással és akár 20 éven át igényelhető kamattámogatott hitellehetőségekkel kapcsolatban kérjük keresse az OPENHOUSE BALATONFÜRED INGATLANIRODA hitelreferensét vagy tegye fel kérdéseit e-mailben!

Bízza profikra ingatlanügyeit! 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-20-404-03-02
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 69526
IB azonosító: 7551130

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező