Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 400 m2, 39.900.000 Ft Keszthely kistérség, Zalaszántó

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

39.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Zalaszántó
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
400
Telek terül.(m2):
3000
Ingatlan állapot:
Átlagos
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

BALATON, KESZTHELY, HÉVÍZ, ÉS A KÖZELI GYÓGYFŰRDŐK VONZÁSKÖRZETÉBEN AJÁNLOM FIFYELMÉBE A 400 m2 TERÜLETEN BEÉPÍTETT BALATON-FELVIDÉK ÉPÍTÉSZETI HAGYOMÁNYAIT TÜKRÖZŐ STÍLUSBAN MEGÉPÍTETT,-VENDÉGLŐ ÉS PANZIÓKÉNT ÜZEMELTETETT ÉPÜLETET ZALASZÁNTÓN!
Ez a jellegzetes magyar falu egykor járási székhely volt. Története a honfoglaláskori időkre nyúlik vissza. Templomának első említése 1236-ból való, amely a Balaton-felvidék egyik legszebb román-gótikus stílusú műemléke. A templomtól pár száz méterre a falu Fő utcáján található az ország legkisebb 1441-ben épült kápolnája.A Stupa a Világosvár hegyén európaszerte egyedülálló Béke-szentély, amely eredeti Budha ereklyét őriz.A Kovácsi-hegy bazaltfolyosójapáratlan földtani képződmény.15 km sugarú körben (Sümeg, Keszthely, Hévíz és Tapolca)kisvárosok várják a turistákat különböző kulturális programokkal, szórakozási és vásárlási lehetőségekkel. A környék alkalmat ad a szabadidő aktív eltöltéséhez, tartalmas szórakozást, igazi felüdülést kínál.A lova Túrázástól a repülésig számtalan kikapcsolódási lehetőség szerepel a környék programkínálatában.
Zalaszántón és környékén több vadásztársaság várja a sportvadászat kedvelőit.
Természeti adottságai túrázásra, túralovaglásra, kerékpározásra kitűnő lehetőséget teremtenek.
A Falu Fő utcáján áll az Önnek ajánlott vendéglő, panzió, amely 280 m2 alapterületen összesen 400 m2 beépítettséggel rendelkezik. Az épület alatt 80 m2 területen 3 részre tagolt pincével rendelkezik, ahol a rendezvényeken használatos edények, eszközök nyertek elhelyezést. A földszinti részben van maga a vendéglő a kiszolgáló egységekkel. A belső helyiségben 90, a terasszal együtt 120 fő befogadására alkalmas. Két HACCP minősítéssel rendelkező konyhája minden szükséges eszközzel felszerelt.
A tetőtérben nyert elhelyezést 4 vendégszoba a hozzá tartozó zuhanyzós illetve kádas fürdőszobával. A személyzet részére öltöző és fürdő áll rendelkezésre. Kialakítható még egy vendégszoba fürdővel. Jelenleg ezek e helyiségek irodaként és a textíliák elhelyezését szolgálják.
3000 m2-es terület istállóval ásott kúttal, két bejárattal a lóval érkező vendégek elhelyezését szolgálja. A teljes terület kőrben kerített, így a szálló vendégek kényelme és értékeinek biztonsága szavatolt. Az épület 1995-ben az akkori építési előírásoknak megfelelően phoroton téglából épült. Nyílászárói fából és hőszigetelt üveggel készültek. Az északi oldala utólag 8 cm-es hungarocellből készült szigetelést kapott. Gáz illetve vegyes tüzelésű biztosítja a padlófűtést, amely télen egyenletes meleget ad. A melegvíz szükséglet villany boylerrel illetve kazánnal vagy gázzal lehetséges.
Az épület teteje jó hatásfokú szigeteléssel és betoncseréppel ellátott.
Az Ön által kiválasztott ingatlan a Nyugat Balatoni Régióban GYÓGYFÜRDŐK közelében található, így bármely évszak legyen, bármelyik korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget jelenthet ezen fürdők széles skálájú WELLNESS szolgáltatásai.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, valamint további kérdései lennének, várom megtisztelő jelentkezését: kajdel.zsuzsa@oc.hu vagy 06704540486 számon.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704693126
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: H119031
IB azonosító: 7482186

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező