IRÁNYÁR!ZALASZABARON(Z.KAROS KÖZELI)FELÚJÍTOTT HÁZ ELADÓ! Zalakaros kistérség, Zalaszabar

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

8.950.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Zalaszabar
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
97
Telek terül.(m2):
5233
Emeletek száma:
1
Szobák száma:
3
Fűtés típusa:
Gáz + alternatív

 Leírás:

IRÁNYÁR!ZALASZABARON, ZALAKAROSTÓL NEM MESSZE FELÚJÍTOTT HÁZ ELADÓ! Teljes bútorzattal és berendezéssel akár azonnal beköltözhető! Alaprajz e-mailben lekérhető!
Normál (265cm) belmagassággal épült épület világos belsőterekkel, összközműves (gáz;vezetékes víz;villany;csatorna). Fűtése jelenleg gázkonvektorokkal és fatüzelésű kályhával megoldott, igény szerint egy központi fűtés kialakítható. Meleg vizet gázbojler szolgáltat. A felújítás kívül-belül 2007-ben történt tetőfelújítással, külső nyílászárók, vill. vezetékek, stb. cseréjével. A ház helyiségei: előtér, közlekedő, konyha, kamra, három szoba (15.7m2;15.4m2;23.4m2), fürdő-wc zuhanyzóval. Az épület alatt egy kb. 22 m2-es pince található. A melléképületek (kb.össz.130m2) nyári konyha, tároló és garázs célra hasznosítottak. Akár vendégház is kialakítható az egyik, különálló melléképületben, de egybeépítve a lakóházzal akár a lakótér bővítése is lehetséges. Gazdálkodóknak jól hasznosíthatók az ólak, az istálló és a pajta. A telek 5233 m2, a házhoz nagy (kb.1900m2) kertnek hasznosítható terület tartozik, az udvarban saját, ásott kút van. A hátsó telekrész (kb.3300m2) szántónak hasznosítható. Bútorok és berendezések külön megegyezés szerint akár maradhatnak is. Saját SAT parabola antenna adott, vezetékes tel. aktiválható, fix intern. megoldható. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi lakóház, tehermentes.
Kb. 300 méteren belül található a faluközpont, általános iskola, buszmegálló, bolt, posta, gyógyszertár, orvos és fogorvos. Zalaszabar dombos borvidéken, a Kis-Balatoni Természetvédelmi Terület közvetlen szomszédságában, gyógyfürdők vonzáskörzetében, a Kis-Balaton nyugati partján, környezetileg szép vidéken, erdőkkel határolt, lankás dombok között fekszik. Fejlődő település, a faluban pár éve épült Zobori Kalandpark csúszdapályával, drótkötélpályával és számos szórakozási lehetőséggel hatalmas élményt nyújt gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. A település Zalakarostól (modern termálfürdő) 10 km-re, Keszthelytől (a Balaton fővárosa) 25 km-re, Hévíztől (természetes termáltó és gyógyászati központ) 15 km-re, Nagykanizsától 28 km-re, a sármelléki, nemzetközi repülőtértől 10 km-re helyezkedik el. Nyáron a Balaton közelsége (kb.20 perc autóval) adja a fürdési, pihenési lehetőséget. Horgászási lehetőség a Kis-Balatont átszelő Szabar-Zalavár töltésút mentén.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Felújított
Parkolás:
1 állásos garázs
Kilátás:
Utcára néző, Kertre/parkra néző

Extrák:

Boltok a közelben
Bútorozott
Fúrt kút
Gáz
Iskola a közelben
Jó közlekedés
Kandalló
Kert
Központi elhelyezkedés
Melléképület
Műholdvevő
Pince
Tárolószoba
Új nyílászárók
Garázs

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/471-8384
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 9082838

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező