Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 846 m2, 400.000.000 Ft Budapest, XI. kerület

Ár:
400.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
XI. kerület
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
846
Telek terül.(m2):
19236
Ingatlan állapot:
Újszerű

 Leírás:

P15675

XI. Péterhegyen 2 hektáros telken panzió és teniszcentrum eladó

XI. kerületben, a Balatoni út mellett található az ingatlan, kiváló megközelítéssel, a 7-es főútról közvetlenül elérhető.
A tulajdonos cég fő tevékenysége a teniszpályák üzemeltetése és szálláshely szolgáltatás.
A nyári időszakban hat darab villanyvilágítással és automata öntözőrendszerrel ellátott salakpálya üzemel a Park területén, melyeken hazai és nemzetközi versenyeket bonyolítanak. A téli időszakban öt pálya kerül lefedésre, 3 darab, a legmodernebb drótkötél merevítésű légtartásos sátorral.
A két hektár terület parkosított, automata öntözőrendszerrel és térvilágítással ellátott. Az út és a három parkoló murvaborítású. A parkolókban 50 autó elhelyezésére van lehetőség. A pályák és a klubház közötti gyalogos forgalom térkő burkolatú járdákon történik.
A területen jelenleg egy 2009-ben épült, háromszintes, 845 nm-es klubház-panzió áll, benne 10db tágas, tv-vel-széffel-klímával-internet hozzáféréssel és saját fürdőszobával rendelkező szobával ( 6 db kétágyas, 2 db háromágyas és 2 db családi szoba ), 2 rendezvényteremmel, melegkonyhás étteremmel, fogászati rendelővel, kozmetikával, szaunával, masszázzsal és egyéb kiegészítő helyiségekkel. A nyári időszakban a 138 nm-es terasz jelentősen bővíti az étterem kapacitását.
Az ingatlan három telken terül el, amelyeken jelenleg összesen 770 m2 alapterület építhető be. Ez összesen 2300 m2 beépített összterületet jelenthet.
Ezáltal a meglevő szolgáltatásokat lehet bővíteni, vagy új szolgáltatás kialakítására van lehetőség.
A befektetési, fejlesztési tervek megvalósítása közös projektként, tőke befektető bevonásával, az üzletrészek teljes vagy részleges értékesítésével is elképzelhető.
Az ingatlan irányára: 300 M Ft+ÁFA

* földszint 370 m2: szélfogó, recepció, társalgó, irodahelyiség, szauna, férfi-női öltözők, mellékhelyiségek, személyzeti öltöző, fogászati rendelő, kozmetika, étterem-bárpulttal, konyha, konyhai előkészítő helyiségek, mosókonyha, kazánház, nagy terasz ( 138 nm )
* emelet 305 m2: közlekedő, 6 db kétágyas szoba fürdőszobával, 2 db háromágyas szoba fürdőszobával, 2 db családi szoba fürdőszobával, 3 tároló (takarítószerek, szennyes, tiszta ruhák )
* tetőtér 102 m2: előtér, két rendezvényterem ( oktató-konferencia )

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/15675

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

(30) 864 2264
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 15675
IB azonosító: 7538166

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező