Ingatlan, eladó lakás, 409 m2, 150.000.000 Ft Cegléd kistérség, Törtel

Ár:
150.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Törtel
Lakás típusa:
Egyéb lakás
Alapterület(m2):
409
Szobák száma:
9
Félszobák száma:
1
Ingatlan állapot:
Felújított
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

ELADÓ diszkrét, tradicionális stílusú TANYA háborítatlan környezetben Törtelen, Cegléd közelében. A 11,8 hektáros (118000 nm) körbekerített területen több különálló felépítménnyel rendelkező exkluzív tanya található, mely a teljes bútorzattal együtt eladó. Jól megközelíthető, kb. 10 percnyire van a központtól. A területre egy távirányítóval vezérelt nagykapun jutunk be, ahol egy csodás parkosított kerten keresztül érünk a házakhoz. A tanyán levő épületek 2010-ben teljesen fel lettek újítva. A szép-igényesen kivitelezett házak mindegyikének külső és belső kialakítása magán hordozza a visszafogott eleganciát, a helyhez hű tradicionális elemeket.

Az első épület összesen öt szobás két fürdőszobás, melyhez dupla beállós fűtött garázs kapcsolódik.

A második ingatlan balra található, mely a szülők részére készült. Itt két hálószoba valamint egy nappali, gardrób, és tusolós fürdőszoba található.

A harmadik ingatlan rejti a hely szelleméhez illő konyhát, amelyet egy hatalmas rusztikus étkező asztal tesz kényelmessé a család számára. Itt található még a többfunkciós nagyméretű kemence, mellette a pihenő-szaletli.

Tovább haladva a személyzet részére kialakított szolgálati lakás valamint a gazdasági épületek találhatók. A lovak részére patabarát padlózattal ellátott boxok épültek, nyári időszakban a félig fedett karámban hűsölhetnek. A boxok mellett található a nyerges, valamint a takarmánytároló.
Külön szállásuk van a birkáknak, kecskéknek, tyúkoknak, libáknak.
A fentieken kívül tartozik a tanyához zab és kukoricagóré, szénatároló, valamint zöldségtároló pince (+2+10 fok közötti állandó hőmérséklettel).

Minden épület beleértve az ólakat, istállót, 10 cm-es dryvit szigeteléssel van ellátva. Az épületek gyönyörű fagerendái mindenhol tűz és féregmentesítő anyaggal lettek lekezelve.

Az ingatlan együttes, valamint a kert vízellátását fúrt kút biztosítja. Vize bevizsgált, vas-mangánszűrő és vízlágyító berendezéssel van felszerelve. A házak közötti területet beépített öntözőrendszer locsolja.

Fűtése gáz üzemű melyet földbe épített tartály táplál, de minden házban vannak egyedi cserépkályhák is. Ha kifogyna a gáz, és nincs kedve begyújtani a kályhába, az elektromos fűtés bekapcsolásával azonnal melegedhet.
Minden lakóépület légkondicionált, és rendőrségre bekötött riasztóval van felszerelve.

Ha felkeltettem érdeklődését, bármikor hívjon !

Ár : 150 MFt

TEGYEN AJÁNLATOT ! Ha értékesítésre szánt ingatlana van abban is segítünkAz ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Emelet:
földszint
Az építés ideje:
2010

Extrák:

Hall
Kert
Terasz

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36209670187
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 293_mix
IB azonosító: 8608567

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező