Ingatlan, eladó ház, 65 m2, 1.680.000 Ft Tiszafüred kistérség, Tiszafüred

Ár:
1.680.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Tiszafüred
Ház típusa:
Ikerház
Alapterület(m2):
65
Telek terül.(m2):
40
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
1
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

 Leírás:

Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tiszafüreden eladó egy két és fél szobás iker családi ház egyik fele. Az ingatlan 2 lakásos társasházzá van nyilvánítva. A lakás 65 nm-es és egy kis előkert, mint udvar tartozik hozzá. A falazata tégla. Az otthon melegét egyéni kályhafűtés biztosítja. Kádas fürdőszoba egybe építve a wc-vel. A vasútállomás és az autóbusz állomás 4-500 méter, a település központja egy kilométer. Az élő Tisza gátja 300 méterre van, így természet kedvelőknek, horgászoknak ajánlom. Tisztasági festés mindenképpen szükséges!
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, vagy ismerősei körében tud eladó házról, lakásról, kérem hívjon!
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Jogosultság esetén vegye igénybe a kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, CSOK, OTP Lakástakarékpénztárt. Ingatlanpont Takarékos Lakáshitel választása esetén egyedi kamatkedvezményben részesülhet. Az OTP Lakáslízing Zrt. is kedvező konstrukciót kínál ingatlanok finanszírozásához. A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 393 4197
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: M60289
IB azonosító: 9789517

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező