Ingatlan, eladó nyaraló, 60 m2, 2.300.000 Ft Esztergom kistérség, Tát

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

2.300.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Tát
Alapterület(m2):
60
Telek terül.(m2):
2000
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul
Szobák száma:
1
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:


Remek áron, remek lehetőséget ajánlok figyelmébe, amennyiben új hobbiként a borászatot választja, vagy csak egy kis pihenésre, jó levegőre, kertészkedésre vágyik és mindez minimál áron!
Táton a pincesoron található ez a 2000nm-es teleken fekvő 30nm-es présház, szintén 30nm-es egybe épített pincével, mely pincerész a hegy gyomrába megy be, így tökéletesen biztosítja a bor tárolásához elengedhetetlen klímát. Borászati szempontból minden igényt kielégítő eszközökkel van felszerelve, mely a vételár részét képezi, higgye el igazi kincsek is találhatóak benne! Amennyiben "elfáradt" a borászkodásban, lepihenhet a kialakított kis szobában. Az épületbe villany be van vezetve, de víz csak kútról oldható meg. A telek szőlő lugasokkal, termő gyümölcsfákkal szépen beültetett. Az épület és a telek kis ráfordítás után sok örömet hozhat új gondoskodó gazdájának, mivel már csak maga a szép panorámás táj ami elénk tárul az épület előtt egy nyugágyban üldögélve, már megéri ezt a kevés kis vételárat amit kérnek érte. A telek osztható, tehát több pincehelynek is értékesíthető akár.
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele, tegyen ajánlatot. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 109484

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Kert

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-361-4829
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 109484
IB azonosító: 8698848

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező