Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 90 m2, 9.900.000 Ft Dabas kistérség, Táborfalva

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

9.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Mezőgazd. ingatlan
Elhelyezkedés:
Táborfalva

 Leírás:

Pest megyében, Táborfalván nyugodt, csendes, aszfaltozott útról jól megközelíthető környéken 6737 nm-es területen 3 különálló ingatlannal rendelkező élelmiszer feldolgozóval  is rendelkező tanyát kínálok eladásra.
A 90 nm-es családi ház 2 szobát, konyhát, fürdőszobát,kamrát és egy kazánhelységet foglal magába
Külön épületben található egyminden engedéllyel rendelkező élelmiszer feldolgozó, amely 40 nm-es klimatizált, egybefüggő helységből áll. A jelenlegi tulajdonos kecsketej feldolgozását végzi benne.
A tejfeldolgozót a tanya legelőjén és 286 nm-es istállójában tartott kecskék látják el alapanyaggal.
Az udvarban láthatunk még takarmány tárolására alkalmas melléképületeket, pincét és autóbeállót is.
A tanyában vezetékes internet, ipari áram és ivóvíz minőségû vizet adó fúrt kút szolgálja az itt lakók kényelmét. A  lakás kellemes hőmérsékletéről jelenleg fatüzelésû kályhák gondoskodnak, de  az épület központi fûtése is megoldható, hiszen a kazánház készen van és a csövek is a falban vannak, csak három radiátor és a kazán hiányzik.Villanyvezetékek cseréje viszont megtörtént, igy a tanya összes helységében felújításra került.
A tanya saját akácerdejének a közepén található, de az aszfaltozott úton  20 perc  alatt (sétával) megközelíthető élelmiszerbolt és buszmegálló  segítségével  az élelmiszer feldolgozó termékei  könnyen  eljuttathatók  a vásárlókhoz.
A terület gazdálkodásra, növénytermesztésre és állattartásra egyaránt alkalmas, és a tanya mellett található szomszédos terület is igény szerint használható!
Mivel az élelmiszer feldolgozó minden engedéllyel rendelkezik és jelenleg is üzemel, így az új tulajdonos akár ezt a tevékenységet is  gond nélkül   folytathatja tovább. A tanya további  előnye, hogy a rajta álló épületek úgy vannak elhelyezve a telken, hogy  az új tulajdonosa  igény szerint minden irányban bővítheti az összes  rajta álló építményt. A tanya tehermentes és  azonnal költözhető. 
AZ ÁR GÉPEKKEL, ÉS ÁLLATOKKAL (11 fejős kecske, 1 fejőgép) Irányár: 9900000.Ft   T:06204004024

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Alapterület(m2):
90

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06 20 400 4004
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 1401_244
IB azonosító: 9369655

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező