Eladó ingatlan Szombathely Szombathely

Ár:
43.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Szombathely
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
142
Telek terül.(m2):
792
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
2
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Szombathelyen a Bagolyvár közelében, kedvelt kertvárosi környezetben eladó ez a kivételes adottságú 142 nm-es családi ház.
Az ingatlan egy 800 nm-es telken fekszik és egy közel 600 nm-es zöld kert veszi körül. A házat nagy gondossággal tervezték meg, helyiségeinek elosztása, a terek kihasználtsága egyedülálló. Az épület utcafrontján található a tágas dupla garázs, a lakótér ezen keresztül is megközelíthető. A házba lépve azonnal megfog minket a belső tér egyedi kialakítása. Az íves falfelületek, a világító üvegtéglák, a meleg falszínek, a sok ablak, az igényes burkolatok igazi otthon-érzést adnak. A házat úgy tervezték meg, hogy a lakóknak legyen egy nagy közös társasági tere, de emellett mindenkinek rendelkezésére álljon saját, meghitt hálószoba is. A hálók remek adottságú egész szobák, fekvésük miatt a nap bármelyik szakában napfényesek. A ház központi helyisége a tágas nappali-konyha, mely déli tájolása és udvari nézete miatt nagyon hangulatos. A konyha modern, a háztartási gépek mindent igényt kielégítenek. A házban igazi különlegesség az egyedi méretű, nagy fürdőszoba, ahol igényes sarokkád, zuhanyzó, dupla mosdókagyló is helyet kapott. A tudatos tervezésnek köszönhetően az ingatlanban külön gardrób, háztartási helyiség is áll a háziasszonyok rendelkezésére, illetve a nagy családi fürdőszobán kívül még külön elszeparált wc is megtalálható.
A ház igazi különlegessége az épületet 3 oldalról körülölelő tágas terasz, mely közvetlen kapcsolatot biztosít a kerttel és remek helyszíne családi rendezvényeknek, baráti vacsoráknak. A kert a telek hátsó részében, a lakóingatlan mögött terül el, így a tulajdonosok számára egy intimebb közeget biztosít. A kertben elegendő hely van szabadtéri játékoknak, gondozását telepített öntözőrendszer segíti.
A fűtésrendszer megtervezésénél szempont volt, hogy a meglehetősen nagy alapterületű házat hatékonyan tudják fűteni, így a melegburkolatú helyiségekben gáz-cirkó, a hidegburkolatú részlegekben padlófűtést alakítottak ki.
Az épület külső és belső falai 38-as téglából készültek, a ház hő- és vízszigetelését körültekintően oldották meg. Az épület nyílászárói műanyagok, az üvegek hőszigeteltek.
A ház extra tartozékai a lakásba szerelt klíma, illetve az elektromos riasztó rendszer.
Ha szeretne egy olyan nívós, kertvárosi környéken élni, ahol családja is biztonságban érezheti magát, akkor ez a gondosan tervezett, különleges ház talán épp Önre vár!
Kérem, hívjon, hogy megtekinthessük!

I.ár: 43900000 Ft
Érd.: Skultéty Katalin +36-(70)510-0060

Referencia szám: SZ017793

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Az építés ideje:
2000

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-(70) 5100060
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: SZ017793-1590191
IB azonosító: 10790207

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező