Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 428 m2, 85.000.000 Ft Szentendre kistérség, Szentendre

Ár:
85.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Szentendre
Üzleti ingatlan típusa:
Vendéglátóhely
Alapterület(m2):
428
Ingatlan állapot:
Felújított

 Leírás:

Az épület két szintes, a 90-es évek elején épült, 2007-ben teljes felújítására került sor. A két szinten több, különböző funkciójú egység található. Magában hordozza a lehetőséget, hogy Szentendrének ne egy egyszerű vendéglátó ipari egysége, hanem a társasági élet és a barátságos vendéglátás központjává váljon, ahol a kulturált alkoholfogyasztás mellett a vendégek otthon érezhetik magukat.
Az objektum lelke a földszint, ami 130 nm vendégtérrel és közel 80 nm kerthelyiséggel és a kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik. A vendégtérben található a Pub, mely eredeti angol bútorokkal van berendezve, a hozzá tartozó bárpulttal. Mellette található az utcára nyíló kávézó-teázó modern bútorokkal. A kerthelyiségre néz a 40 fő befogadására alkalmas éttermi rész, elegáns bútorzattal, ez akár önálló rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A belső kerthelyiség tavasztól-őszig vendéglátásra alkalmas.
Igazi kuriózum a kettő 100 m hosszú és 4 m széles ill. egy 50 méter hosszú 4 méter széles kőpincéje. Ezeket még a század elején vájták a domboldalba, jelenleg arra várnak, hogy hasznosításra kerüljenek.
Az első emelet önálló, külön bejárattal rendelkezik, közel 230 nm-s és két egységre oszlik. Az egyik rész legimpozánsabb helyisége, a 73 nm-s egy légterű, mely működhet galériaként, műteremként, de sport célokra is felhasználható. Ehhez tartozik még konyha,vizes blokk és egy 10 nm-s iroda.
A másik egysége, 85 nm négy helyiségből áll, irodának, lakásnak egyaránt alkalmas.
Lehetősége van arra is, hogy a Pub feletti részen 35-40 nm-es szobákból és egy nagyobb közös helyiségből álló apartmanház-hostel kerüljön kialakításra.
Amennyiben hosszú távon gondolkodik, jöjjön el nézze meg és vegye meg. Ha kihasználja az ingatlan együttesben rejlő lehetőségeket, részévé válhat Szentendre vérkeringésének.
Az ingatlan 85 millió Ft-os nettó ára, irányár!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 977 6787
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 8-2016
IB azonosító: 9714305

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező