Új építésű, Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 72 m2, 140.000 Ft Székesfehérvár

Ár:
140.000 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Székesfehérvár
Üzleti ingatlan típusa:
Iroda
Alapterület(m2):
72
Ingatlan állapot:
Újépítésű

 Leírás:

Székesfehérvár belvárosában, háromemeletes, jól karbantartott, SZEMÉLY- és TEHERLIFTTEL ellátott épület 2. emeletén, négy iroda + konyha + vizesblokk beosztású, 72 m2 hasznos lakóterű (bruttó 75,2 m2), jó állapotban lévő, LÉGKONDICIONÁLT iroda kiadó. Az irodaházban 24 órás PORTASZOLGÁLAT van, a teremgarázsban 2 személygépkocsi részére férőhely bérelhető.

A bérlemény magában foglal egy nagy irodahelyiséget, egy fogadó helyiséget, egy tágas tárgyalót, egy vezetői irodát, egy konyhát és egy vizesblokkot, melybe egy kézmosó, egy wc és egy zuhanyzó tartozik. Hosszabb távú bérlés esetén lehetőség van a válaszfalak kibontására, illetve áthelyezésére, újabb leválasztásokra.

A 2001-ben épült, központi, jól megközelíthető helyen lévő irodaépület igényes és modern megjelenésű. A 24 órás portaszolgálat állandó felügyeletet és őrzést biztosít az ingatlanban lévő helyiségek számára. A zárt folyosós kialakítás eredményeként biztosított az ügyfelek kulturált és komfortos fogadása. Gépjárművek parkolására közvetlen az épület előtt és a közelben is van lehetőség.

A bérlemény közös költsége 33.000,- Ft, mely magába foglalja az épület takarítását, a portaszolgálatot, a liftek használatát. A havi rezsiköltség 20.000,- Ft, melybe a villany, víz, fűtés-hűtés díjak tartoznak. A konyha, mosdó és a zuhanyzó melegvíz ellátását helyi, árammal működő vízmelegítő biztosítja. Az épület felújítási alapjába befizetendő díj 4.200,- Ft/hó.

A közeljövőben végrehajtásra kerül az épület energetikai korszerűsítése, melynek eredményeként csökken a fűtésre és a hűtésre fordított összeg.

Az irodához az épülethez tartozó teremgarázsban két személygépkocsi részére parkolóhely bérelhető.

Környék

Az épület belvárosi környezetben helyezkedik el, a közelben irodák és üzletek találhatók.

Megközelíthetőség

Az iroda személygépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704693541
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: UZ003933
IB azonosító: 9445476

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező