Ingatlan, eladó ház, 72 m2, 5.500.000 Ft Nagykanizsa kistérség, Surd

Ár:
5.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Surd
Alapterület(m2):
72
Telek terül.(m2):
10797
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
2
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:

 Leírás:

Vadászház, nyaraló, akácerdő ? eladó, esetleg elcserélhető!

Zala megye déli szegletében, Somogy megye határán található Surd, ez az alig 600 lelkes község. A festői dombok között megbúvó falucska Nagykanizsától 16, a Gyékényesi pihenő és horgásztavaktól 8, a Duna-Dráva Nemzeti Parktól 5 kilométerre fekszik. Ezen a helyen, a falu fölötti szőlőhegy gerincén kínálok megvételre egy összesen 10.797 nm-es földterületet. Az egymás mellett fekvő két telek közül az egyik 6.057 nm nagyságú, erdő, szántó, szőlő megjelölésű, a másik 4740 nm nagyságú, rét, erdő megjelölésű zártkerti ingatlan, és áll rajta egy masszív, téglaépítésű épület.

A tökéletes állapotú ház kívülről szigetelt, részben alápincézett, betonfödémes, összkomfortos. Teljes alsó szintje járólappal burkolt, elektromos padlófűtéssel, és a nagyszobában található hangulatos kandallóval is fűthető. A tetőtér beépítését elkezdte a tulajdonos, de annak teljes befejezése már az új tulajdonosra vár. Itt három hálószoba került kialakításra. A tető belső szigetelése, a tetőablakok beépítése, a gipszkarton válaszfalak felhúzása és a teljes szint laminált parkettával történő burkolása már megtörtént. A falak glettelése és igény szerinti festése maradt hátra. A nettó lakóterület az alsó szinten 36 nm, a tetőtérben a hasznos alapterület kb. 20 nm. A ház vízellátását fúrt kút biztosítja. Extraként megemlíthető még a programozható elektromos fűtés, a klíma és a távfelügyeletre bekötött riasztó.

Ha a leírtak felkeltették érdeklődését, és szeretne egy romantikus és kényelmes, extrákkal is felszerelt házikót az erdő közepén, akkor hívjon további információkért.

A feltüntetett ár tartalmazza az épületben található bútorokat is.

A tulajdonos ajándékba ad a hirdetés tárgyát képező ingatlan mellé további két telket, együttesen mintegy 4700 nm területtel!
Tehát egyet fizet, hármat vihet!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06203333862
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 21458596
IB azonosító: 9741377

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező