Ingatlan, eladó telek, 1.066 m2, 16.000.000 Ft Siófok kistérség, Siófok

Ár:
16.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Siófok
Alapterület(m2):
1066
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

Az Openhouse Ingatlan Iroda a Balaton partjától csupán néhány száz méterre, SIÓFOK CSENDES ÉS BÉKÉS ÖVEZETÉBEN , Szabadifürdő-Sóstón kínál TELJES KÖZM Ű ELLÁTÁSSAL rendelkező, új parcellázású, építési telkeket. Ez magába foglalja a telekhatáron belül kiépített víz-, szennyvíz-, gáz-, és elektromos-csatlakozáson túl az utak, a csapadékvíz-elvezetés, és a közvilágítás kiépítését is. A telkek övezeti besorolása Üü-3-sz. A beépíthetősége 25%, a zöldfelület előírt legkisebb mértéke 40%, megengedett legnagyobb építménymagasság 7.5 m, előkert, oldalkert, hátsókert 5/3.75/6m.
A közvetlen környezete családi- és üdülőházakkal beépített, mely a legfrekventáltabb aranyparti szakasz, a Galérius-Fürdő közelében van. A terület Balaton felőli oldalán fantasztikus, fákkal benőtt erdősáv nyúlik el, melyben egy sétány húzódik.

További információ:

70/9450949

www.siofok.oh.hu

 

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése! Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!

VÁRJUK SZERETETTEL IRODÁNKBAN, HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE! 
NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-418-13-90
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 66677
IB azonosító: 7379192

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező