Ingatlan, eladó lakás, 60 m2, 12.500.000 Ft Siófok kistérség, Siófok

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

12.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Siófok
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
60
Szobák száma:
1
Félszobák száma:
2
Ingatlan állapot:
Újszerű
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

Siófokon mindenhez közel lévő, négyemeletes társasházban, eladó egy 60 m2-es, IV. emeleti lakás. Az épületet a lakók szépen karbantartják, a lépcsőháztól a közlekedőfolyosókon keresztül mindenhol látszik a közösség igényessége. A társasház a hetvenes években épült, szerkezete tégla, általános állapota jó, jelenleg felújítást nem igényel.
A lakást a tulajdonosa szinte teljesen felújította. Kivétel a fürdőszoba, amely még átalakításra vár. A szobák laminált padlót kaptak, a konyha, előtér és a WC új kerámia burkolatot kapott, az erkéllyel együtt. A homlokzati nyílászárókat hőszigetelt, redőnnyel ellátott műanyag nyílászáróra cserélték, és a kültérrel érintkező falak hőszigetelése is megtörtént. A megfelelő belső hőmérsékletről új gázkonvektorok gondoskodnak a téli időszakban, de a nyári meleget is elviselhetővé teszi a beépített hűtő-fűtő klímaberendezés. A lakók még egy dolgozó szobát is kialakítottak, így ténylegesen négy szoba van elhatárolva a lakásban. A fürdő, és a mellette lévő közlekedő összevonásából terveztek egy tágas fürdőszobát, amelyben még egy sarokkád is helyet foglalhat. Ez azonban már az új tulajdonos feladata lesz. A méretre gyártott konyhabútor, a minőségi gépekkel, hűtővel az eladási ár részét képezi, akár csak az egyéb berendezési tárgyak. Így az új tulajdonosnak szinte csak a személyes dolgait kell magával hoznia a költözéskor.
A szintén felújított erkélyről kellemes kilátásban gyönyörködhetünk, és a nap melegét a kitolható napellenzővel zárhatjuk ki.
A lakás biztonságáról, az új burkolattal ellátott folyosón kiépített, rácsos ajtó gondoskodik. A nem használatos holmik elhelyezésére a földszinten, és a födémen kialakított, közös tárolóban van lehetőség.
Röviden összefoglalva a leendő tulajdonos, egy igényesen felújított, értékes berendezési tárgyakkal felszerelt lakás tulajdonosa lehet egy olyan társasházban, amelyen látszik, hogy jó a lakóközösség, mert gondot fordítanak a lakókörnyezetük ápoltságára.

Siófok a Balaton déli partjának legjelentősebb városa. Turisztikai jelentősége kiemelkedő. A városban minden megtalálható, akár állandó lakosként, akár csak vendégként tartózkodunk itt, ami a kellemes, biztonságos életvitelhez szükséges. Számtalan bevásárlási lehetőség, iskolák, kórház, kulturális intézmény szolgálja a városban tartózkodók mindennapjait. A város neve szinte összenőtt a Balatonnal. A színvonalas strandok, a kikötő, a gyönyörű parkok, a rengeteg nyári rendezvény csábítja a pihenni és szórakozni vágyó turistákat. Siófok szinte évről évre fejlődik, amely egyre közelebb viszi ahhoz, hogy világviszonylatban is bekerüljön, a turisztikai szempontból legjelentősebb városok névjegyzékébe.

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 12,5 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/lakas-nem-panel-siofok-beltererulet-elado/2916 Azonosító: 25074

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Meghatározott feltételek teljesülése esetén.
A fent említett adatok nyilvános ajánlattételnek nem minősülnek.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Emelet:
4. emelet

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900353
IB azonosító: 8348351

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező