Ingatlan, eladó ház, 85 m2, 22.900.000 Ft Siófok kistérség, Siófok

Ár:
22.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Siófok
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
85
Telek terül.(m2):
435
Szobák száma:
1
Félszobák száma:
2
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Siófokon, közel az Aranyparthoz kínálja eladásra az Openhouse siófoki irodája ezt a 85 m2 alapterületű, nappali plusz két szobás, újszerű állapotban lévő, 2005-ben épült családi házat. A rendkívül jól szigetelt, így energiatakarékosan használható épületet acélvázas könnyűszerkezetes megoldással készítették, cserép fedéssel,  mediterrán jelleggel. A ház azonnal költözhető, tulajdonosai már nem laknak benne. Tartozik hozzá egy 20 m2-es garázs, valamint előtte egy gépkocsi beálló, továbbá egy 20 m2-es terasz, valamint a körbekerített, szépen kialakított belső udvar, amely nyugodt családi, vagy baráti programok kedvelt helyszíne lehet. A közvetlen szomszédságában még három hasonló családi ház található, így a "mini lakóparkot" egyben is lekerítették, s ezáltal rendkívül biztonságos környezetet teremtettek. A családi ház kiváló lehet állandó lakhatásra, de akár nyaralónak, vagy nyaraltatásra is, hiszen a Balaton - a siófoki Aranypart - csupán 5-600 méternyire húzódik. Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?) Bővebb információ az Openhouse siófoki irodájában kapható, T.: 06-70/428-2525További ajánlataink www.siofok.oh.hu, www.balatonboglar.oh.hu, www.keszthely.oh.hu
Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére: Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése! Várjuk szeretettel irodánkban, időpont egyeztetéssel hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!  

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Újszerű

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-428-2525
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 93211
IB azonosító: 9589067

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező