Családiház luxuskivitelben a Balatontól 500 m-re. Siófok kistérség, Siófok

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

68.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Siófok
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
162
Telek terül.(m2):
693
Szobák száma:
4
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:
Újszerű

 Leírás:

Nincs mit mondani: ez a ház kifogástalan, sőt még annál is több! Jól átgondolt tervezés, perecíz kivitelezés, belsőépítész által megálmodott lakás, kertészmérnök tervezte kert.
Tényleg nagyon szép a ház. Ezt a szakirodalom is elismerte, ugyanis szerepelt benne...
Kialakításánál igen gondosan átgondoltak mindent. A legapróbb részletekig. Meg is lett az eredménye.
Szinte tökéletes. Egy kis hibája, (vagy nem is kicsi), azért akad: ez sem az enyém...
No de maradjunk a háznál. Kívülről is mutatós a ház, de egy külső szemlélődő nem sejtheti, hogy az épületbelső milyen kincset rejt magában. Már az sem szokványos, hogy a kapun belül egy két oldalról zárt, fedett gépkocsibejárón keresztül vezet az út a dupla garázsba. Természetesen, ha nem akarunk beállni a gépkocsival, gépkocsikkal, akkor itt is megállhatunk, szél és csapadék védett helyen.
A lakásba belépve igazi "keleti" kényelem fogad minket. Nagyméretű nappali, melynek szerves része a bejáratnál elhelyezett bőrbevonatú előszobafal, ülőgarnitúrával együtt. A nappalit egy nagyméretű vízteres kandalló uralja, kényelmes ülőgarnitúrákkal, étkezővel, és kissé elkülönített modern konyha, igényes gépesítéssel. A nappali kvázi meghosszabbításaként értékelhetjük a 34 nm-es fedett, 3 oldalról zárt teraszt, mely szintén nagyon igényes és kényelmes bútorzattal ellátott. Ezen kívül 3 szoba található az épületben, (a szülői hálószobához dekoratív fürdőszoba, és egy tágas gardrób szoba is tartozik, a másik 2 szobához 1 fürdőszoba lett kialakítva), + egy háztartási helyiség, melyben a modern gázkazán, és mosógép lett elhelyezve a fűtéstechnikával együtt. Külön meg kell említenem a fénytechnikát: nagyon hangulatos, szinte minden napszaknak megfelelő világítást lehet produkálni benne, igencsak látványos hangulati elemekkel tarkítva. Ez igaz mind a belső részre, mind az épület és a kert részre is. Naná, hogy a kert automata öntözőrendszerrel van ellátva, a kertben hangulatos grillsütőhely lett kiépítve bográcsozóval, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, és tárolószekrénnyel kombinált munkaasztallal. És ha ez még mindig nem lenne elég, az épület és a kert egyik sarkában a jakuzzinak is ki van építve a hely, minden műszaki technikával, és kerti zuhannyal ellátva, térköves placcal, csak a jakuzzi hiányzik már... Az egész kertet magas fallal vették körbe, a növények ültetése is úgy történt, hogy ha megnőnek, akkor a madarakon kívül senki sem fog belátni rajta. Meg kell említeni még, hogy a ház korszerű térfigyelő kamerákkal ellátott riasztóberendezéssel van ellátva, videó kaputelefonnal, együtt. A nappali közepén pedig egy természetes fényt beengedő "világítóablak" lett elhelyezve, fokozva az amúgy sem "semmi" belső hangulatot. A korszerű nyílászárókon tölgyfaborítású aluredőnyök vannak, szúnyoghálóval ellátva.
Az egész ház 12 cm-es hőszigeteléssel van "becsomagolva", ami garantálja az alacsony rezsit!

Fűtés: gázzal és vízteres kandallóval, külön vezérelhetőek, padló és radiátoros rendszer kombinációjával.

Természetesen minden közmű rendelkezésre áll: víz, csatorna, villany, gáz, kábel tv, internet, stb.

A ház paraméterei: a lakás 113,7 nm, a fedett terasz 34 nm-es, míg a dupla, fűthető garázs 32 nm-es.

Az ingatlan közel esik Siófok leghíresebb partszakaszához, az Aranyparthoz, mindössze egy pár száz méterre lévő vasúti felüljárót kell megmászni, és már ott is vagyunk. Siófok központja 800-1000 méterre található, (a Főtér és a Víztorony).

Azon családoknak ajánlom elsősorban, akik értékelik a minőséget, no és nem utolsósorban meg is tudják fizetni azt.

Az ár fix, nem alkuképes!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


Detached house in luxurious finish, 500m away from the Lake Balaton!

There's nothing to say: this house is perfect, even more than that! Well thought out design, precise workmanship, interior designer envisioned the home, garden engineer designed the garden.
The house is very nice indeed. This literature also recognized, as the house was in it...
The design is very carefully thought through in everything, to the smallest detail. It had the result.
Almost perfect, except one small mistake (or not small): it's not mine either...
The house is spectacular from the outside, too, but an outside observer can't guess, what a treasure is hidden inside the building. It is already unusual that inside the gate on two sides closed, indoor driveway leads to the double garage. Of course, if you don't want to park with the car in the garage, you can stay here, it is protected from wind and rain, too.
Entering the house, a real "eastern" convenience greets us. Large living room, which is an integral part of the entrance leather wall, together with the sofa set. A large fireplace heating system dominates the living room with comfortable sofas and dining area and a bit separated modern kitchen with demanding mechanization. The living room is connected with a 34sq m terrace, which is covered and enclosed on 3 sides, also with very high quality and comfortable furnishings. In addition, there are three bedrooms can be found in the building (the parents' bedroom has a decorative bathroom and a spacious wardrobe room. The other 2 rooms one bathroom has been designed), plus a household room, where the modern gas boiler and washing machine were placed, together with the heating technique. I should mention the light technique: very cozy, suited to almost any time of day lighting can be produce in it with spectacular mood interspersed elements. This is true both for the interior, the building and the garden area.
The garden is equipped with automatic watering system. Cozy barbecue place with caldron, sink, refrigerator, and storage cabinet combined desktop was built in the garden. And if that wasn't enough, one corner of the building and the garden a hot tub place was built with all the engineering technique and fitted with outdoor shower and stone paved area, only the Jacuzzi is missing... The whole garden is surrounded by high walls, and when the trees will be grown up, only the birds can see inside the garden.
I have to also mention that the house is equipped with an alarm system with modern surveillance cameras and video door phone, together.
In the middle of the living room was placed in a natural "lighting window", enhancing the internal atmosphere. The modern doors and windows are equipped with oak-paneled aluminum blinds with mosquito nets.
The whole house is "wrapped up" with a 12 cm thermal insulation, which guarantees the low overheads!
Heating: gas and fireplace heating system. They can be controlled separately with floor and radiator system combination. All utilities are available, water, sewer, electricity, gas, cable TV, internet, etc...
The parameters of the house: the house is 113.7 sqm, the covered terrace is 34 sqm and the heated double garage is 32 sqm.
The property is close to the most famous beach of Siofok, the Golden Beach, just a rail overpass you have to climb, which is in a few hundred meters away, and you're there. The center of Siofok is approx. 800-1000 meters away, (the Main Square and the Water Tower).
I especially recommend those families who appreciate the quality and not at least they are able to pay for it.

Description of the area
This luxury property is located probably the widest street of Siofok, 500 meters from the Lake Balaton.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
2010
Parkolás:
2 állásos garázs, Parkolás az udvaron
Kilátás:
Kertre/parkra néző, Udvarra néző

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Amerikai konyha
Autóbeálló
Automata öntözőrendszer
Csendes környék
Étkező
Gáz
Jó közlekedés
Kábel TV
Kandalló
Kert
Kettőnél több WC
Klíma
Melléképület
Modern szigetelés
Nappali
Padlófűtés
Riasztó
Tárolószoba
Terasz
Új nyílászárók
Zöldterület
Garázs

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70/773-7935
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2406
IB azonosító: 8526219

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező