Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 266 m2, 14.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Pusztaszemes, Kossuth Lajos utca

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

14.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Pusztaszemes, Kossuth Lajos utca 66
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
266
Ingatlan állapot:
Átlagos
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

Somogy megyében, Balatonföldvár kistérségében, Pusztaszemesen eladó 4310 nm-es telken két egységes, jelenleg is működő kereskedelmi és vendéglátóhely, 106.38 nm + 132.24 nm-es ingatlan. A szabályozási terv alapján az övezeti besorolás Vk 2 , a telek beépíthetősége 40%, az építmény magassága 6 m-ig engedélyezett. A telek, nagysága ellenére nem osztható meg. A zöldfelület mértéke a be nem épített terület 50%-a.
Az ingatlan a település központjában található, közvetlen a Kaposvárra vezető fő út mellett, ahol az átmenő forgalom generálja a vásárlókat illetve a megpihenni, felfrissülni vágyókat. Az ingatlan közvetlen szomszédságában található a sportpálya, templom, buszmegálló, szemben a helyi önkormányzat működik. Elhelyezkedés szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik, konkurencia mentes működés, továbbá a szemet gyönyörködtető exkluzív Völgy-hídtól öt perc autóval, a Balaton 12 perc alatt érhető el, az M7 autópálya fel és lehajtó hat perc alatt közelíthető meg.
Figyelmébe ajánlom vendéglátással, kereskedelemmel, befektetéssel foglalkozóknak, akik a helyi és környezeti adottságokból, kreatív látásmóddal, jó szervezőkészséggel kereskedelmi, vendéglátó paradicsomot tudnak varázsolni. Bár, más szemlélettel rendelkező üzletemberek is megvalósíthatják itt álmaik vállalkozását, kihasználva az átmenő forgalom adta lehetőséget. Vételi szándékkal jelentkezők figyelmét felhívom, hogy az ingatlan irányára: nettó 18.000.000 Ft.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 442 2174
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: M53210
IB azonosító: 9412915

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező