Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 20.000 m2, 300.000.000 Ft Budapest, XI. kerület, Péterhegy Városrész

Ár:
300.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Péterhegy
Üzleti ingatlan típusa:
Szálláshelyek
Alapterület(m2):
20000

 Leírás:

INGATLAN HELYSZÍNE:
11. kerület zöldövezeti részén található az ingatlan. Az utca és a környék is kifejezetten csendes, tiszta levegőjű, családi házas, társasházas övezet, távol a város zajától. A terület tömegközlekedése kiváló, két buszjárattal is gyorsan elérhető Újbuda központból, de a közeli villamossal akár a Savoya park, Batthányi tér irányából is megközelíthető. Az Egér út közelségének köszönhetően gépkocsival is pillanatok alatt eljuthatunk ide. A szomszédságban található egy lovarda, és egy halas tó, mely további kikapcsolódási lehetőséget biztosít

INGATLAN JELLEMZŐI:
Az ingatlan 2 hektáros területen helyezkedik el, mely 3 helyrajzi számon szerepel, így kétféle övezeti besorolásba is esik. A területen jelenleg egy panzió, egy étterem, és 7 db teniszpálya üzemel. A területen legalább 50-70 autó parkolása biztosított. A kert automata öntözőrendszerrel ellátott. Gyerekjátszótér, kis kerti sütögető is kialakításra került.
Az egyik része 13.260 nm-es, Z-KP-XI / R1, rekreációs célú, közpark besorolású, mely jelenleg 2%-os beépíthetőségű, pihenőkert, sportkert, játszókert rendeltetésű. A hatalmas terület egy sportközpont része, rajta 6 db teniszpálya található. A szabályozás szerint pihenést szolgáló építményeket, vendéglátó épületeket lehet rajta létesíteni.
A másik telekrész 15 %-os beépíthetőségű, IZ-XI/L besorolású, ezen található egy panzió, étterem, melyet alább részletezek.

A panzióról:
850 nm alapterületű, 3 szintes, alpesi rönkház stílusú, tetőtér beépítéses épület a hozzá tartozó nagy terasszal. Alsó szinten recepció, hall, két öltöző, infra szauna, szolgáltatóegységek működnek, úgy mint kozmetika, fogászat, és 32 fő befogadóképességű melegkonyhás étterem, valamint a hozzá tartozó terasz, ahol még 54 főt lehet leültetni. Az 1.emeleten - mely tetőtér - 10 klimatizált szoba található, melyek 2-3-4 ágyasok, minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A 2. szinten 2 rendezvényterem található, melyek 45 és 15 fősek, szintén klimatizáltak.
Az épület fűtését egy központi gázkazán látja el.

A teniszpályákról:
7 db teniszpálya található, melyek közül egy szimpla, és két dupla pálya téliesíthető. Az egyik dupla teniszpályához lelátó is tartozik. A pályák természetesen esti megvilágítással is rendelkeznek.

Irányára: 300 MFt +áfa.

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06703160840
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 20401208
IB azonosító: 7786369

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező