Csarnok, üzem vagy gyárépítésre is alkalmas összközműves ter Budapest, XVI. kerület, Mátyásföld Városrész, Bökényföldi út

3 kép
2 3
Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

150.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Mátyásföld, Bökényföldi út
Alapterület(m2):
4430
Telek típusa:
Ipari vagy kereskedelmi telek

 Leírás:

Mátyásföld forgalmas útja mellett eladó egy 4430 m2-es összközműves terület, ami kiválóan alkalmas műhely, gyár egyéb üzem, de építhető bemutatószalon és szálloda is. Az ingatlan irányára 150M+ÁFA

Jelenlegi besorolás: MZ-XVI
Jelenlegi beépíthetőség: 35 %

A terület csatornázott, vízzel ellátott. Gáz és elektromos áram telekhatáron.

(1) A keretövezet elsősorban a szabadon-álló beépítésű, védőtávolságot nem igénylő üzemi jellegű tevékenységhez, raktározáshoz szükséges építmények, egyéb szolgáltató és ellátó építmények elhelyezésére szolgál, jelentős nagyságú zöldfelület kialakítása mellett.

(2) A keretövezet területén a gazdasági területeken megengedett építmények, illetőleg épületek közül a nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek, valamint:

a) a kereskedelem építményei,

b) ellátó, szolgáltató építmények,

c) a kutatás, fejlesztés építményei,

d) parkolóházak,

e) üzemanyagtöltő, autómosó építményei helyezhetők el.

(3) Amennyiben a keretövezet területén, illetve környezetében teljesülnek a keretövezetre vonatkozó határértékek, valamint az ipari funkció korábbi zavaró környezeti hatása, illetve a terület szennyezettsége megszűnt, a keretövezetekben:

a) önálló kiskereskedelmi, raktár-kereskedelmi létesítmény maximum 15 000 m2 bruttó hasznos szintterülettel,

b) önálló intézményi épület,

c) önálló irodai épület,

d) bemutatóterem,

e) szolgáltató épület,

f) szálláshely-szolgáltató épület is elhelyezhető.

(4) A keretövezetben meglévő és működő ipari, termelő tevékenység esetén csak olyan fejlesztés, átalakítás, használati mód változás vagy bővítés engedhető meg, amely a terület környezeti terhelését csökkenti vagy nem növeli.

(5) A kötelező zöldfelület legalább 1/3-át egybefüggően kell kialakítani. A kötelező zöldfelület egy részét a telekhatár mentén - az előkert kivételével - egybefüggően, háromszintes növényállománnyal kell kialakítani és fenntartani.

(6) 10 ha-nál nagyobb, egybefüggő területű MZ keretövezet esetén megengedhető a tömbök vagy telkek kialakításánál a munkahelyi terület számára kialakított építési övezet és a zöldterületi vagy erdőterületi övezetek együttes használata is, amennyiben az eredeti, egybefüggő területre vonatkozóan a keretövezet általános határértékei betarthatók.

(7) A keretövezet területein a levegőtisztaság védelmének határértéke új létesítmény elhelyezésénél a védett I. kategóriára előírtakat nem lépheti túl. Meglévő és üzemelő ipari tevékenység esetében ezt a határértéket az ágazatilag meghatározott türelmi idővel elő kell írni.

Hívjon vagy írjon, hogy a tulajdonossal mielőbb tárgyalási pozícióba hozzam.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Összközműves

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 469 3570
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 9629627

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező