Mátészalka, Alkotmány utca Mátészalka kistérség, Mátészalka, Alkotmány út

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

57.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Mátészalka, Alkotmány út
Alapterület(m2):
14781
Telek típusa:
Ipari vagy kereskedelmi telek

 Leírás:

Az ingatlan a város kivezető szakaszán közvetlenül a 49-es főút mellet, az Alkotmány úti lakótelep és a Tesco szomszédságában, a Rákóczi és Alkotmány utcák kereszteződésében található, A terület beépítetlen.
A hirdetési ár minimális nettó licitár.


Lidl Ingatlan értékesítési szabályzat

Jelen szabályzat a Lidl által értékesítésre kínált ingatlanok értékesítési menetét foglalja össze az alábbiak szerint:
1. Hirdetés:
Eladó az eladásra szánt ingatlanjait döntésének megfelelő Hirdetési felületeken eladásra meghirdeti.
A hirdetés minimális tartalma:
a) Ingatlan címe
b) Ingatlan területe
c) Ingatlan Minimális nettó licitára
d) Ingatlan leírása (elhelyezkedés, beépítési előírások, fotók)
2. Ajánlat:
Ajánlat megküldése Eladó részére kizárólag írásban, elektronikus úton történhet a Lidl (www. ingatlanok.lidl.hu) honlapján erre a célra közzétett formanyomtatvány segítségével. Az Ajánlat megküldésével Ajánlattevő nyilatkozik jelen szabályzat elfogadásáról. Ajánlatot kizárólag az Ajánlattevő törvényes képviselője/képviselői tehetnek; az Ajánlattevő szavatol a fenti kötelezettség betartásáért.
Ajánlat minimális tatalmának megfelelő ajánlat Eladóhoz történő beérkezését követően:
a) Amennyiben az ajánlat a Minimális nettó licitárat nem éri el, eladó saját hatáskörben dönt a Versenyeztetési folyamat megindításáról,
b) Amennyiben az ajánlat a Minimális nettó licitárat eléri, úgy eladó automatikusan megindítja a Versenyeztetési folyamatot, vagy
c) A Versenyeztetési folyamat kihagyása mellett megkezdi az Engedélyeztetési folyamatot.
Ha a Versenyeztetési folyamat megindul, a hirdetés felhívásnak minősül, amelynek elválaszthatatlan részét képezi a jelen szabályzat.
3. Versenyeztetési folyamat:
Eladó, fent írt 2.a pont szerinti döntésétől, vagy 2.b pontban foglalt ajánlat beérkezését követően megindítja az ingatlan értékesítését célzó 30 napig tartó Versenyeztetési folyamatot. A Versenyeztetési folyamatot Eladó jogosult opcionálisan további 30 nappal meghosszabbítani, mely tényről Ajánlattevőket e-mail-ben értesíti. A Versenyeztetési folyamat során:
a) Eladó az ingatlanon elhelyezett hirdetési molinót kivéve minden Hirdetési felületen (pl.: internetes portálokon) 5 munkanapon belül jelzi az aktuális Minimális nettó licitárat, valamint az Ajánlattevőt/Ajánlattevőket e-mail-ben is tájékoztatja a pályáztatás megindításáról, valamint annak lezárásának dátumáról.
b) a versenyeztetési eljárás során az Eladónak jogában áll további ajánlatok bekérése és befogadása.
c) A Versenyeztetési folyamat lezárultával Eladó a legmagasabb ajánlott vételár alapján – amennyiben az a Minimális nettó licitárat eléri – megkezdi az alább részletezett Engedélyezési folyamatot. A Versenyeztetési folyamat lezárulásáról az Ajánlattevők tájékoztatást kapnak.
d) Amennyiben a Versenyeztetési folyamat lezárásáig Eladóhoz nem érkezik a Minimális nettó licitárat elérő ajánlat, úgy saját döntése alapján az addig beérkezett legmagasabb ajánlott vételárra vonatkozóan megkezdi az alább részletezett Engedélyezési folyamatot, vagy a Versenyeztetési folyamatot lezárja és az ingatlan hirdetését az eredeti formában – Versenyeztetési folyamat megjelölése nélkül – folytatja. Az Eladónak arra is lehetősége van, hogy a Versenyeztetési folyamatot egy alkalommal 30 nappal az Ajánlattevők értesítésével meghosszabbítsa.
e) Amennyiben a Versenyeztetési folyamat során egy időben két azonos összegű (legmagasabb) ajánlat áll Eladó rendelkezésére, úgy az felhívja az e-mailben felhívja az Ajánlattevőket újabb ajánlat tételére 5 napos határidővel.
f) Azonos összegű ajánlatok esetében Eladó saját hatáskörben jogosult győztest hirdetni.
g) A Versenyeztetési folyamat lezárását követően Eladó nem fogad be több ajánlatot.
h) Eladó a PTK. 6:74.§ (2) bekezdése alapján kiköti magának a jogot, hogy a felhívásban foglaltaknak megfelelő, legkedvezőbb ajánlattevővel szemben a szerződés megkötését megtagadja.
i) Eladó a PTK. 6:74.§ (3) bekezdése alapján a felhívást a Versenyeztetési eljárás lezárásáig visszavonhatja.
4. Engedélyezési folyamat:
Eladó, fent írt 2.c, vagy 3.d pont szerinti döntésétől, vagy 3.c pontban foglaltakat követően megindítja az ingatlan értékesítésének belső engedélyezését célzó Engedélyezési folyamatot. Az engedélyezési folyamat során Eladó a belső szabályainak megfelelően eljár az ingatlanértékesítésének engedélyezése érdekében.
Eladó tájékozatja Ajánlattevőt, az Ajánlattevő pedig kifejezetten elfogadja, hogy az engedély beszerzésére, illetve annak határidejére az Eladó garanciát nem vállal, azonban tájékoztatásul közli, hogy az általános engedélyezési idő 45-90 nap.
Tekintettel az engedélyezési idő mértékére, az ajánlati kötöttség ideje 90 nap.
5. Szerződéskötés:
A 4. Pontban foglalt engedély beszerzését követően Eladó és Ajánlattevő Eladó adásvételi szerződést kötnek a szóban forgó ingatlanra vonatkozóan.
Eladó előre felhívja a figyelmet az adásvételi szerződésben kikötött alábbi feltételekre:
a) A Vevő vállalni köteles, hogy az Ingatlanon 5 évig nem folytat élelmiszer kiskereskedelmi tevékenységet, illetőleg harmadik személyek az ingatlanon nem jogosult ilyen tevékenység folytatását engedélyezni. A jelen pont szerinti kötelezettség megszegése esetén Vevő köteles Eladó részére a Vételár kétszeresével megegyező kártalanítást fizetni, továbbá erre az esetre a Vevő Eladó részére - 5 év határozott időtartamra - elővásárlási jogot enged.

Definíciók
Ajánlat minimális tartalma:
• Ajánlattevő neve:
• Ajánlattevő címe:
• Ajánlattevő e-mail címe:
• Ajánlattevő telefonszáma:
• Cégjegyzékszám (amennyiben cég az ajánlattevő):
• Képviselő(k) neve(i) (amennyiben cég az ajánlattevő):
• Ingatlan címe:
• Ajánlott nettó vételár:
Ajánlattevő: Az ingatlanra – az Ajánlat minimális tartalmának megfelelő – vételi ajánlatot benyújtó magánszemély, ill. vállalkozás.
Eladó: Lidl Magyarország Bt. (1037 Budapest, Rádl árok 6.; Cg. 01-09-757718)
Hirdetési felület: Azon médiafelületek, ahol Eladó az értékesíteni kívánt ingatlanait eladásra meghirdeti. Ezek jellemzően az alábbiak: http://ingatlanok.lidl.hu; http://lidl.ingatlan.com/; http://www.ingatlanbazar.hu/; valamint az ingatlanon elhelyezett molinó.
Minimális nettó licitár: A hirdetésben megjelölt azon összeg, aminek megajánlását követően Eladó kötelezi magát a Versenyeztetési folyamat megindítására.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Jó közlekedés
Központi elhelyezkedés

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

20/446-4264
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: Debrecen Expanzió
IB azonosító: 7126273

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező