Ingatlan, eladó ház, 240 m2, 150.000.000 Ft Budapest, II. kerület, Máriaremete Városrész, Dutka Ákos utca

Ár:
150.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Máriaremete, Dutka Ákos utca
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
240
Telek terül.(m2):
1300
Szobák száma:
5
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:
Újszerű

 Leírás:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Máriaremete legelegánsabb utcájában található, az 1998-ban birtokba vett ingatlan. A Dutka Ákos, csendes nagyon jó hangulatú utca, több újszerű, elegáns házzal. Tömegközlekedéssel, is mindössze háromnegyed óra a Széll Kálmán Tér. A Hűvösvölgy állomásról induló, 157-es busz megállójától, öt perc sétára van a ház. A közelben több jó hírű iskola, óvoda is található, többek között az Amerikai iskola is egyszerűen megközelíthető.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház, az 1990-es évek végén épült, minőségi anyagok felhasználásával .A legalsó szinten kétállású garázs és mosókonyha helyezkedik el, innen is bejuthatunk a lakásba. A nagy körültekintéssel megválogatott növények otthonául szolgáló kertből, fantasztikus hegyvidéki panorámában gyönyörködhetünk. A ház mindkét oldalán alakítottak kis teraszt, ezért az intim, csendes pihenés is biztosított.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A tulajdonos belsőépítész, így a lakás minden szegletében érződik, a végletekig átgondolt térrendezés. Mind a bútorok, mind a kiegészítők elhelyezése, tükrözik a jól megvalósított koncepciót. A terek elrendezése, lehetővé teszi, akár nagyobb család, nyugalmas együttélését is. Mivel a lakás bútorzata szerves részét képezi a lakberendezési koncepciónak, így ezek is beletartoznak a vételárba. értékük nem elhanyagolható, hiszen csak a konyhabútor ára, hatmillió forint fölött van. Számos ötletesen kihasznált szeglet, rakodótér rejtheti el a tulajdonosok ruháit, háztartási eszközeit.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése, a ház saját kazánjával megoldott, cirkófűtés. Minden rejtett villamos vezeték, mind a gáz-víz rendszer magas minőségű, modern technológiák felhasználásával készült

PARKOLÁS:
Kétállásos garázs az utcaszinttel egy magasságban, de a telken is van kialakított parkoló, plusz egy autó számára.

Irányár: 170 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Kilátás:
Panorámás

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06709300692
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 21473625
IB azonosító: 9072819

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező