Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 1.350 m2, 500.000 Ft Makó kistérség, Makó

Ár:
500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Makó
Üzleti ingatlan típusa:
Telephely
Alapterület(m2):
1350
Telek terül.(m2):
4340
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Parkolás:
Parkolás az udvaron

 Leírás:

Makó belterületén lévő gabonaszárító és feldolgozó üzem bérbeadó. A telephelyen három épület található. Az üzem és irodaépület 650 m2 alapterületű. Az utcafonton egy három irodából álló irodablokk kapott helyet. Az irodák mögött találhatók a kézi raktárak, szociális és laborszobák, és az 5 db egyenként 25-30t kapacitású szárítókamra, melyek fűtése gázzal történik. Lehetőség van alulról és felülről is fűteni a kamrákat, a lehető legjobb hatásfok elérése érdekében.

A technológiai épület 160 m2 alapterületű. Ebben az épületben található a morzsoló porelszívóval, előtisztító, osztályozó és csávázó berendezések. Az üzem osztályozó képessége 10-12t/ó. Az anyagmozgatást 7db serleges felvonó végzi, a technológiai sor teljes, szeparátorral fajsúly szerinti osztályozást is lehet végezni.

A raktár 540 m2 (12m*45m) alapterületű, betonburkolatú, egy légterű csarnoképület.

A telephely két bejárattal rendelkezik a könnyebb anyagmozgás érdekében, amelyhez a két targonca is hasznos segítséget nyújthat. A terület kb. 2/3-a szilárd burkolattal van ellátva. Saját gázfogadóval és 80 A ipari árammal is rendelkezik.

Elsősorban a vetőmag nemesítéssel foglalkozó, tehát szakmán belüli érdekeltségű befektetőket várunk a meglévő technológia és szaktudás megfelelő hasznosítása miatt.
Hosszú távú szakmai együttműködés is lehetséges az üzem maximális kihasználása érdekében.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ipari altípusok:
Telephely

Extrák:

Jó megközelítés

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30-383-5080
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2746
IB azonosító: 6713376

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező