Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 8.000 m2, 34.990.000 Ft Monor kistérség, Maglód

Ár:
34.990.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Maglód
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
8000

 Leírás:

Maglódon a Wodiáner Ipari Parkban, eladó egy 8000 nm-s, külterületi, G-IP jelű építési övezetbe sorolt gazdasági és egyéb ipari célra hasznosítható terület.

Az övezetben a gazdasági tevékenységet folytató tulajdonos, vagy használó, a személyzet számára szolgáló, lakásokat is elhelyezhet. A területből jelenleg maximum 2 telephely alakítható ki, így 2 lakás helyezhető el a területen. Ezen területek maximális beépíthetősége 35%.

Jelenleg a területet a helyi mezőgazdasági vállalkozók művelik, bár hivatalosan a terület, művelési ág alól kivett terület.

A teleken jelenleg épület vagy felépítmény nem található.

Közmű ellátottság:
Jelenleg 380 V elektromos bekötés található a területen. A víz a villany, és földgáz bekötése a közeli utcáról megoldható.

Megközelíthetőség:
Maglód város Pest megye területén, a fővárostól (0 kilométerkő) 26 km-re, Nagy Budapest határától körülbelül 1,5 km-re délkeletre fekszik. Közigazgatásilag egy rövid szakaszon, (mintegy fél km-es hosszon) a főváros és Maglód szomszédok.
Az M0-ás autópálya nyomvonala közvetlenül a város nyugati határa mellett – az Ecser és Maglód közötti völgyben – halad el, a 31-es főközlekedési út keresztezésében megépült csomóponttal.
A település megközelíthető a 31 főútról Budapest felől és Szolnok felől egyaránt, Ecser és Gyömrő felől a 3111-es számú főúton.
Budapest – Újszász kétvágányos vasútvonal megy át a településen, egy állomással és egy megállóhellyel, az állomáson iparvágány, kirakodási lehetőség van.
A terület közvetlen a 31-s főútvonalról közelíthető meg, kisebb részben szilárd aszfaltozott, betonúton, nagyobb részben azonban, tömörített, jó minőségű kövezett úton.

Irányár: 34.990.000 Ft + ÁFA

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36202966853
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 191_1207
IB azonosító: 9472707

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező