Ingatlan, eladó ház, 210 m2, 125.000.000 Ft Budapest, XI. kerület, Madárhegy Városrész

Ár:
125.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Madárhegy
Ház típusa:
Ikerház
Alapterület(m2):
210
Telek terül.(m2):
500
Szobák száma:
5
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:
Újszerű

 Leírás:

KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ, ÁTGONDOLT TERVEZÉSŰ ÉS MAGAS SZÍNVONALON KIVITELEZETT, DUPLA GARÁZSOS HÁZ, BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉGEKKEL!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének domboldali, kertvárosi régiója, a Madárhegy. A közelben több busz vonal halad el, még éjszakai járat is van. Ezekkel a buszokkal például a pesti belvárosba 20 perc alatt juthatunk el. Autóval is megközelíthető a Törökbálinti út és a Rétköz utca felől. A fontosabb főútvonalak közül az M1-M7 és az M0 érhető el minden nehézség nélkül.
A jó közlekedési kapcsolatok ellenére csendes a régió, a közeli forgalomból semmit sem hallani.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes sátortetős ikerház 2003-ban épült. A másik iker-féllel együtt tervezték, a kivitelező viszont más volt, ezért több minőségi különbség is az eladó ikerfél javára írható. A falaknak (40 cm + termo vakolat) és az épület elhelyezkedésének és tájolásának köszönhetően a téli hónapokban gazdaságosan fűthető.
Az épület alatt található a garázs, amely 2 autó számára biztosítja a parkolást. Szintén az alagsorban található még a házközponti hőközpont. Ezen a szinten egy teljesn önálló lakrész is kialakítható konyhával és fürdővel, WC-vel együtt. Az épület egy 1000 nm-es osztatlan közös telken áll. Az ingatlan kitűnő állapota alapján akár idén is épülhetett volna. A kert rendezett, szépen ápolt, majdnem teljesen vízszintesre alakított, a gépészet átgondolt és gazdaságos üzemű.

LAKÓTÉR JELLEMZŐI:
A 210 nm-es lakás déli fekvésű. Sok napfény éri, mivel minden helyiségén ablak van, némelyiken több is; a panorámát semmi sem veszélyezteti. A belső kialakítás, elrendezés nagyon jó, a földszinti nappali például nagyobb belmagasságú. A bejárati ajtón belépve az előszobából a lakás mindhárom szintje kényelmesen elérhető, szemből az alagsori helységek, jobbról a hatalmas nappali, míg balra egy külön WC helyiség található. Ez utóbbiban az eredeti terv egy zuhanyozót is tartalmazott, a kiállás most a burkolat mögött van.
Az alagsori helyiség elég nagy ahhoz, hogy akár különálló lakrészt is ki lehessen benne alakítani. A helyiség szépen burkolt, közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik a garázsfelhajtó felől.
A nappaliból nyílik a modern kor elvárásainak megfelelően berendezett, igényes konyha, saját étkezővel és több irányba néző ablakkal, közvetlen kijárattal a teraszra. Kamrája is van saját ablakkal, ideálisan északra tájolva.
Az emeleti szobák mind külön nyílóak, mindegyiknek van csatlakozása a központilag elosztott tv és internet rendszerhez. A felső szintről érhető el a tetőtéri szint, ahol igény szerint még további szobák is kialakíthatóak.
A lakásban egy első osztályú riasztóberendezés fokozza a biztonságot.

MŰSZAKI JELLEMZŐK:
A házat egy központi kazán látja el fűtéssel és meleg vízzel. A nyílászárók fából készültek, felső kategóriásak, tökéletesen zárnak és szigetelnek.
Az esővíz hasznosítására tartályok és szivattyúk állnak rendelkezésre, melyek a két, földbe süllyesztett tartályból nyerik vissza a felfogott vizet.

PARKOLÁS:
Az alagsori szinten található a garázs. Távműködtetésű kapunyitóval rendelkezik, két autó befogadására is alkalmas és fűthető.

KÜLÖNLEGES JELLEMZŐK:
A Tulajdonosok már több ház tervezésén és építésén vannak túl, így ez az épület valóban átgondolt lett. A tapasztalataik alapján sokat áldoztak a kivitelezés magas szintjére, a beszállítók megválasztására. A minden helyiségen legalább egy ablakkal rendelkező ház gyakorlatilag világít.

A ház tehermentes, csupán egy tisztasági festést igényel.

Irányára: 125 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Kilátás:
Panorámás

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06707730913
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 20654461
IB azonosító: 7836596

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező