Ingatlan, eladó nyaraló, 131 m2, 18.900.000 Ft Tapolca kistérség, Kővágóörs

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

18.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Kővágóörs
Alapterület(m2):
131
Telek terül.(m2):
658
Ingatlan állapot:
Felújított
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!
Értékesítésre kínálok a Káli-medencében, Kővágóőrsön a Balaton-parttól, Révfülöptől 5 perc autóútra egy két szintes családi házat, amely nyaraló céljára is kiválóan megfelel. A 658 négyzetméteres telken elhelyezkedő ingatlan alsó szintjén három szoba, egy fürdőszoba és egy konyha-étkező helyezkedik el. Az épület fűtését gázcirkó rendszer illetve cserépkályha biztosítja. A tetőtér beépítésre vár, így az új tulajdonosnak lehetősége van saját elképzelése szerint kialakítani a helyiségeket, és a maga ízlése szerint választhatja meg a burkolatokat, a falak színeit. Az épület folytatásaként egy 30 négyzetméteres vörös kőből rakott melléképület található, amelybe a víz, villany bevezetésre került, tehát akár egy vendégház is kialakítható belőle.
Kővágóörs az 1984-ben tájvédelmi körzetté nyilvánított Káli-medence déli kapuja. Déli irányból, a Balaton felől legkönnyebben a mintegy 3,5 km-re található Révfülöpön keresztül lehet megközelíteni autóbusszal vagy személygépkocsival, és a legközelebbi vasútállomás is itt van. Balaton-parti település is, mivel hozzá tartozik a Révfülöp és Balatonrendes között fekvő Pálköve, magát a falut azonban alacsony dombok választják el a tótól.
Megközelíthetjük még Kékkútról, mely körülbelül négy kilométerre fekszik a mintegy 16 km-re lévő Tapolca irányában, vagy az öt kilométerre lévő Köveskálról.
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
Oláh László Tanácsadó
06/70/4545-176

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36703886371
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: NY005178
IB azonosító: 9629214

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező