Ingatlan, eladó telek, 1.049 m2, 1.200.000 Ft Vác kistérség, Kismaros

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

1.200.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Kismaros
Alapterület(m2):
1049
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

Pest megyében, közkedvelt helyen, Börzsöny ligeten a Csömöle völgyében eladó egy belterületi DNY-i fekvésű sík üdülési telek. Beépíthetősége 15%-os, homlokzati magasság 3,5 m lehet. A víz fúrt kútról vagy ciszternáról oldható meg. Az utca egy réten ér véget,
az ősfás környezetben, az oda vezető út végig kövezett aszfaltútról megközelíthető. Turisztikai szempontból zöld túraútvonal mellett található a Riezner forrás közelében.

Ezt az ingatlant azoknak ajánlom akik szeretik a természetet közelségét.

Börzsönyliget: Kismaros belterületi településrésze, amely földrajzilag Kismaros központi része, a Külső Morgó településrész és Szokolya között, a Török-patak (más néven Morgó-patak) szűk völgyében, a Magas-Börzsöny hegyvonulatainak határán fekszik. A hosszanti völgyben az egyik oldalon meredek, a másik oldalon lankásabb hegyfalak és a köztük futó patak a környezeténél hűvösebb és nedvesebb mikroklímát alakítottak ki. Börzsönyligetet két turistaút szeli keresztül: a sárga jelzésű (Kismaros-Szokolyai út-Börzsönyliget-Gálhegyi út Csömöle-völgy-Riezner-forrás-Nacsapéreg hegy völgye-Boglya kő-Kóspallag-Nagybörzsöny) és a zöld jelzésű (Kismaros-Szokolyai út-az egykori Cserkészház-vízművek-Nagy Morgó-hegy-Gál-hegy-Szárazfák-Szent Gál föld-Kismaros-Kóspallag műút-Törökmező-Zebegény).

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704619831
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: T016009
IB azonosító: 9737479

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező