Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 1.100 m2, 160.000.000 Ft Budapest, III. kerület, Pacsirtamező utca

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

160.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
III. kerület, Pacsirtamező utca
Üzleti ingatlan típusa:
Vendéglátóhely
Alapterület(m2):
1100
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

 Leírás:

BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!!!!!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda III. kerületében frekventált helyen épült az ingatlan, remek közlekedésnél, kiváló infrastruktúrával. A Pacsirtamező utcán közlekedik a többek között a BKK 86-os buszjárata is ami Óbudát köti össze Újbudával. Közelben van a Flórián tér ahol Bank, üzletház, bevásárlóközpont és számos kisebb üzlet könnyíti meg az ügyeink gyors intézését.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A meglévő épület, Császárkert étterem néven a legismertebb éttermek egyike évtizedek óta, továbbá kapacitásánál fogva tévé felvételek, sport és egyéb nagyobb rendezvények helyszíneként is működött. Az ingatlan jelenleg magában foglal négy felújítandó lakást, két régebben szórakozóhelyként üzemelő pincét valamint a hátsókertben legutóbb sport klubként üzemelő tágas létesítményt.
A vállalkozó kedvű befektetők számára rengeteg választási lehetőség kínálkozik. A jelenlegi tulajdonos a meglévő étterem korszerűsítése és felújítása mellett egy panzió létesítését álmodta meg ide.
Az épület zárt sorú, vegyes beépítésű városias lakóterületek L2-III-V övezetébe tartozik. Az utcában a környező épületek 3-5 szintesek általában, az utcafronton üzletekkel. Az épületek zárt sorú, zárt udvaros beépítésűek.
Az 1061 nm-es telken lévő ingatlan két fő részből áll. A telek első felén u alakban elhelyezkedő 4 lakásos lakóépület áll, ami vastag téglafalakkal, a pincében téglaboltozatos födémmel, és állószékes fa fedélszerkezettel készült.
A hátsó részen egy 20 éve épült nagy belmagasságú acélszerkezetű épület áll, irodákkal, öltözőkkel, tárgyalóval, színházteremmel. A pince és a hátsó épületrész teljes egészében a Császárkert étterem területe, az utcáról a pincébe két bejárat is van.
Nagyon sok lehetőség rejlik a beruházásban, a jelenlegi tulajdonos panzió ötlete teljes kidolgozásra került, és az önkormányzat a szükséges eljárást lefolytatva a hatóságokkal karöltve építési engedélyt adott.
Az épület teljes felújításra szorul műszakilag és esztétikailag egyaránt, kérésre pontos adatokat, műszaki alaprajzokat küldök.

AZ ÉPÜLET MÉRETEI:
Telek méret: 1061 nm
-pince: 822 nm
-földszint: 528 nm
-első emelet: 700 nm

Irányár: 160 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06306465817
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 21802750
IB azonosító: 9487818

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező