Ingatlan, eladó telek, 1.159 m2, 46.800.000 Ft Budapest, II. kerület

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

46.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
II. kerület
Alapterület(m2):
1159
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Hársakalja is Pesthidegkút városrésze volt, mielőtt Budapest II. kerületéhez csatolták a területet. Jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. Gyorsan megközelíthető a Mammut és a MOM Üzleház is. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járat is szolgálja az itt lakók kényelmét. Természetesen iskolák, óvodák nagy választékát is megtaláljuk akár gyalogtávolságra. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!

TELEK JELLEMZŐI:
Az 1159nm nagyságú telek adottságai vegyesek. Kényelmesen beépíthető méreteinek köszönhetően, ugyanakkor közel fut a magasfeszültségű vezeték. Erről tudni kell, hogy már jópár éve ritkán fut benne áram. Könnyen elérhető a közlekedés, mégis messze van tőle, így a sok zöldnek is köszönhetően tiszta és friss a levegő.
A telken jelenleg egy kicsi, bontásra szoruló épület áll amennyiben máshová helyezzük az új házat, felvonulási épületnek használható lehet. A kertben kényelmesen kialakítható autóbeálló, garázs akár a ház alatt, akár külön.
A hatályos szabályok szerint a telek besorolása L6 II-02, a beépíthetőség 25%, 0,4 a szintterületi mutató és 5m a megengedett építménymagasság. Akár két lakás is kialakítható. A telken belül található a víz, villany, az utcában fut a gáz- és csatornavezeték, amelyekre kényelmes a rácsatlakozás.

TELEK MÉRETEI:
A telek 1159nm nagyságú, majdnem teljesen négyzetes alakú. Saroktelek, így kényelmesen lehet válogatni a ház elhelyezésénél.


Irányára: 46,8 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06707730913
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 21614904
IB azonosító: 9251511

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező