Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 3.916 m2, 30.000.000 Ft Sátoraljaújhely kistérség, Hollóháza

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

30.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Hollóháza
Üzleti ingatlan típusa:
Telephely
Alapterület(m2):
3916
Telek terül.(m2):
2995
Fűtés típusa:
Cirkó
Ipari altípusok:
Telephely

 Leírás:

Az ingatlanok környezete, megközelíthetősége
Hollóháza Budapesttől 268 km-re északkeletre található, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc megyeszékhelytől 92 km-re északkeletre. Lakosainak száma 821 fő. Megközelítése gépjárművel a 3-as sz. úton Hidasnémetiig, majd alsóbbrendű úton lehetséges, valamint Sátoraljaújhely és Pálháza felől is elérhető. Az értékelt ingatlan a település központtól délkeletre található. A Szlovák határ (Skároš felé) 6 km-re, az Ukrán határ (Záhony) 98 km-re található. A jelenleg is működő Hollóházi porcelángyár a szomszédos ingatlanon található. Az ingatlanok a község központjától délkeletre, kb. 1 km-re találhatóak.

1. A telek sík, szabálytalan sokszög alakú. A földszint+3 emelet kialakítású épület 1982 körül épült. Az alapozás beton pontalap és sávalap. A függőleges teherhordó szerkezet vasbeton pillérváz, tégla kitöltő falazattal. A födém vasbeton födémpanel. A tetőlapos tető, bitumenes vízszigeteléssel. A belső lépcső szintén vasbeton szerkezetű. A nyílászárók fém és fa szerkezetűek, nem hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat klinkertégla burkolat, valamint üvegtégla fal. A beltéri padlóburkolat PVC, beton, és kerámia lap. A falak festettek és csempeburkolattal ellátottak. Az épület általános műszaki állapota felújítandó.
Közművek: víz, villany, szennyvízcsatorna, gáz. A közművek a közterületen
megtalálhatóak, az épületről azonban már leválasztották őket.
Telek terület: 2995 m2
Összes nettó felépítmény terület: 3916 m2
Ára: 30 M + Áfa

2. Az ingatlanon három felépítmény található. Az északnyugati sarokban kapott helyet egy földszint+3 emeletes felépítmény. A második felépítmény a raktár épület. Ez egy földszintes kialakítású, acél vázszerkezetű, tégla kitöltő falazatú épület. Alapozása beton, a tető nyeregtető, acél rácsos tartó szerkezettel, fémlemez fedéssel. A nyílászárók itt fa és fém, nem hőszigetelő szerkezetek. A homlokzat vakolt, a belső padlóburkolat kerámia és beton, a falak festettek. Általános műszaki állapota közepes. A harmadik felépítmény az étkező épülete. Ez egy földszint + emelet kialakítású felépítmény. Alapozása beton, tartószerkezete vasbeton pillérváz, tégla kitöltő falazattal. A födém vasbeton, a tető lapos tető, bitumenes lemez szigeteléssel. A nyílászárók műanyag szerkezetek hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat betonfelület és klinkertégla burkolat, a belső padlóburkolat. A belső falak festettek és csempézettek, valamint fa lambériával burkoltak. Általános műszaki állapota közepes. A földszinten néhány helyen felvizesedés nyomai láthatóak.
Telek terület: 2623 m2
Összes nettó felépítmény terület: 1683 m2
Ára: 30 M + Áfa

A két ingatlan együttes ára 60 M + Áfa

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36707169424
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: IP001512
IB azonosító: 8755338

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező