Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 108.936 m2, 199.000.000 Ft Gyula kistérség, Gyula

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

199.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Mezőgazd. ingatlan
Elhelyezkedés:
Gyula

 Leírás:

EXKLUZÍV-HORGÁSZTÓ --  Parkosított Vízparti nyaralók szabadtéri kemencével, csónak kikötővel, stéggel, telepített Halastó halállománnyal  horgászati lehetőségekkel – MOST KEDVEZŐ ÁRON - 2016. DECEMBER 31-ig 20%-os ÁRKEDVEZMÉNY !!! 

A román határ közelében, kitűnő vételi lehetőséget kínálunk, amely az elkövetkező években tovább fejleszthető, illetve a környék adta lehetőségekkel tovább fejlődik. - Pl.  a közelben Új határátkelő megnyitását tervezik. stb...
A közeli Fekete - Körös és környékének idegenforgalmi fejlesztése is folyamatban van.
Tervben van a közelben lévő kerékpárút kiépítését, amely a környező településeket köti majd össze, valamint a szomszédos Romániában szintén a határ menti településeket fogja majd össze, idegenforgalmi-turisztikai szempontból is.
A telepített halastó 2 HA-os vízfelülete  tovább fejleszthető + 2 ha vízfelülettel, amely a Fekete-Körösből kapott élővízzel folyamatosan frissül. A szomszédos területtel a jelenlegi Halastó területe további fejleszthető  horgászati lehetőséggel, haltenyészettel, valamint a határ közelségét kihasználva idegenturizmussal  stb.. tevékenységekkel is bővíthető!

A tóban csónakázásra is van lehetőség,mivel az ingatlan csónak kikötővel, kiépített stégekkel is rendelkezik.

A tóparton 2 db összkomfortos (70 - 90 nm-es), téliesített fűthető faház is biztosítja a téli - nyári pihenést, kikapcsolódást 
Mindkét háznak a hátsó teraszai a tóra néznek, amelyről közvetlen lejárat van a stégre is! 
Így nem csak a pihenni vágyók komfortérzetét növeli, de kellemes kikapcsolódást is biztosít.Közvetlen a tó szomszédságában lévő  2,378.ha -os Fejlesztési terület - amelyen egy újabb halastó kiépítése már folyamatban van - Megvásárlás esetén  a Halastó teljes befejezéssel kerül az új tulajdonos birtokába. 

A fejlesztési területnek az Irányár: 70. M Ft -  amely 2016.December.31.ig szintén 20%-os kedvezménnyel megvásárolható !

AZ ingatlanok egyben,és külön is eladóak - Azonban a két eladó ingatlan össze is vonható !!!!

NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT!

Várom hívását, akár hétvégén is !

Patkás Jánosné
Vezető értékesítő
30/ 815 2505

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Alapterület(m2):
108936

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 30 815-2505
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 10814044
IB azonosító: 9102745

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező