Új építésű, Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 720 m2, 500.000.000 Ft Győr, Győr-Sziget Városrész

Ár:
500.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Győr-Sziget
Üzleti ingatlan típusa:
Szálláshelyek
Alapterület(m2):
720
Telek terül.(m2):
5423
Ingatlan állapot:
Újépítésű
Az építés ideje:
1999

 Leírás:

Referenciaszám: UZ003701


Eladó Győrben ez a jelenleg is üzemelő 22 szobás, 3 csillagos szálloda, egy 80m²-es apartmannal, 150 fős klimatizált étteremmel, 250 fős folyóparti terasszal, különtermekkel, teniszpályával, komplett szaunával, 1200m² parkolóval. A létesítmény alapterülete 720m², összterülete 1900m², telekméret : 5423m². Az ingatlan kiváló természeti környezetben helyezkedik el, az étteremből és a szálloda felső szintjéről panorámás kilátás nyílik. Győr történelmi belvárosa 5 percnyi sétára elérhető.
Az épületet 1999-ben az akkori legmodernebb szigetelés-technikákkal látták el. Ezzel párhuzamosan az egész épületben műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. 2007-ben az étterem, a konyha és a fűtésrendszer teljes körű felújítása történt meg. 2012-ben az összes szállodai szoba teljes felújításra került. Valamennyi szoba klímaberendezéssel van ellátva. Köszönhetően ezen felújításoknak és a folyamatos állagmegóvó munkáknak, a ház rezsiköltsége alacsonyan tartható, így relatív alacsony üzemeltetési költséggel számolhatunk.
A konyha modern gépekkel felszerelt, van az épületben nyári konyha, hűtőkamrák, kiszolgáló helyiségek találhatók. A szállodának saját mosodája van, amely a teljes szállodai és éttermi mosatás kb. 80 %-t képes elvégezni. A recepciónál drinkbár üzemel. Az épületben szauna található zuhanyzóval, mosdóval, merülőkáddal. Ingyenes wi-fi hálózat biztosítva.
A gépjárművek biztonságáról kamerás megfigyelő-rendszer gondoskodik.
A különböző nagyságú termek ideálisak társas- üzleti-családi rendezvények lebonyolítására. Évente 40-50 esküvő kerül megrendezésre.
A csendes, nyugodt környezet, a biztonságos parkolási lehetőség, a belváros közelsége és a jó megközelíthetőség miatt az átutazó magyar és külföldi üzletemberek is szívesen időznek itt.
Ez a szálláshely ismert és elismert a belföldi és a külföldi vendégek körében, sok vendég érkezik a környező országokból.
A nyereséges működtetés feltételei továbbra is, hosszú távon biztosítottak.
Kérem keressen bizalommal, amennyiben bővebb információra van szüksége, ill. a konkrét üzleti eredmények is rendelkezésre állnak.

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 388 6339
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: UZ003701
IB azonosító: 9188559

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező