Ingatlan, eladó nyaraló, 60 m2, 8.500.000 Ft Balatonlelle kistérség, Fonyód

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

8.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Fonyód
Alapterület(m2):
60
Telek terül.(m2):
300
Ingatlan állapot:
Átlagos
Szobák száma:
1
Fűtés típusa:
Nincs fűtés

 Leírás:

KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

AKCIÓS AJÁNLATUNKBAN, EGY IGÉNY SZERINT FELÚJÍTANDÓ IKER EMELETES NYARALÓRA HÍVNÁM FEL SZÍVES FIGYELMÜKET, FONYÓD-LIGETEN.

ELŐNYE ELSŐSORBAN A KEDVEZŐ FEKVÉSE ! A NYARALÓ A BALATONTÓL KÉNYELMES TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ.

AZ INGATLAN LEÍRÁSA:

A NYARALÓ KÉTSZINTES, A HETVENES ÉVEK KÖZEPÉN, BETONALAPRA TÉGLÁBÓL ÉPÜLT, STATIKAILAG ÉS SZERKEZETILEG, MEGFELELŐ ÁLLAPOTÁBAN VAN, AZONBAN MŰSZAKI ÉS ESZTÉTIKAI FELÚJÍTÁSA IDŐSZERŰVÉ VÁLT. A TETŐ PALÁVAL FEDETT. A NYARALÓ 300 M2-ES sík TELKEN helyezkedik el.

A ház NETTÓ 60 M2-ES, JÓ ELOSZTÁSÚ, ideális terekkel rendelkezik. Az ingatlan NAPPALIBÓL, KÉT HÁLÓSZOBÁBÓL, valamint FÜRDŐSZOBÁBÓL és egy KONYHÁBÓL történt kialakítás után nyerte el végső belső elosztását, amely igény szerinti ráfordítással praktikusan saját ízlés szerint ÁTALAKÍTHATÓ. A nyílászárók fából készültek,A KÖZMŰVEK A NYARALÓBAN, A GÁZT KIVÉVE / utcában /, BEVEZETÉSRE KERÜLTEK, AMELYEK KÜLÖN MÉRŐÓRÁKKAL ELLÁTOTTAK. AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYA RENDEZETTEK.

PÉCSI LAKÁSRA IS ELCSERÉLNÉ A TULAJDONOS!

A KÖRNYÉK LEÍRÁSA:

Fonyód liget Fonyód keleti település része. Hosszú szabad strandjáról nyáron gyönyörű kilátás van a Badacsony környéki vulkanikus eredetű hegyekre. A Balaton déli partjára jellemző biztonságos vízfelülete kiváló lehetőséget biztosít nem csak a fürdőzők, hanem a szörfösöknek is. A déli Balaton-part legszebb panorámájú városa FONYÓD. A 233 m magas Várhegy és a mellette álló 207 m magas Sipos-hegy szigetként emelkedik ki a környező Nagy-Berek lápos, vizenyős rétvilágából. A település fekvése adja a páratlan kilátást. A Sipos-hegyről belátható a Balaton délnyugati medencéje, a Várhegyről pedig a Tapolcai-medence gyönyörű tanúhegyei. A hegyek vulkanikus eredetűek, és a veszprémi part tanúhegyeivel egy időben, jóval a Balaton születése előtt alakultak ki.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704619736
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: NY002526
IB azonosító: 5862086

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező