Fonyód Rózsadombján, panorámás zöldövezetben! Balatonlelle kistérség, Fonyód

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

55.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Fonyód
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
420
Telek terül.(m2):
605
Szobák száma:
7
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:

 Leírás:

Nagypolgári Villák épültek valamikor így: nagyvonalú tágas terek, gyönyörű természeti környezet. Modern kivitelben. Szinte az egész házból élvezheti a Balaton csodás látványát.
Nagyon becsapós a ház! Kívülről nem is sejteni, hogy mekkora életteret takar, és milyen gyönyörű látványban lesz részünk ha belépünk a házba. Remekül kihasználták a terep adta lehetőségeket!
Mint említettem, tényleg az az ember érzése, hogy 100 évvel visszaléptünk az időben, és valamelyik nagypolgári Villába tévedtünk. Elegáns, nagyvonalú a ház belső kiképzése, hatalmas belmagassággal. Ezt támasztja alá a hatalmas nappali, fölötte galériás társalgóval, előtte panorámás terasszal, és egy télikert csatlakozással. A ház nagyon kényelmes életteret biztosít több generáció számára is, de céges üdülőnek és alkotó háznak is kiválóan megfelel, pl. festőművészeknek.
Maga a ház 3 szintes, az alsó részen szuterén lett kialakítva a sok egyéb tárolóhelyiséggel együtt.
A középső szint szolgálja a napközbeni kényelmet: nappali panorámás terasszal, télikerttel, konyhával, étkezővel, fürdőszobával, és egy hálószobával. A nappali fölött helyezkedik el egy galériás társalgó, melyből szintén pompás látvány tárul elénk a Balaton Nyugati medencéjére. Ezen a szinten további 3 hálószoba található és egy fürdőszoba, + panorámás erkély.
Nincs mese: látni kell az ingatlant! Csak úgy kap az ember teljes képet a házról. Ha hasonló értékben kíván házat venni, érdemes megnéznie, nagyon jó hangulata van az ingatlannak.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


Detached house in Rose Hill of Fonyod, in panoramic greenery zone!

Used to great Civil Villas were built in this way: generous spacious rooms, beautiful natural environment. In modern design. You can enjoy the wonderful sight of the Lake Balaton from almost all parts of the house.
The house is very tricky! From the outside you can't guess how big the living space is, and what a beautiful sight we have when we enter the house. The advantages of the terrain option was greatly used!
As I said, we have that feeling we went back in time a 100 years and we're in one of the great civil Villa's. The interior design of the house is very elegant and generous with huge ceilings. This is evidenced by the huge living room, above with a galleried lounge, in front of that with a panoramic terrace and a conservatory access. The house ensures a very comfortable living space for several generations, but it is perfectly suitable for corporate holiday house and creative home as well, for example for painters.
The house has 3 floors.
Basement with lots of other storage rooms.
The ground floor serves the daytime comfort. It has a living room with a panoramic terrace, a conservatory, a kitchen, a dining room, a bathroom and two bedrooms.
Above the living room a galleried lounge is located, where also stunning views open to the Western basin of the Lake Balaton. There are 4 bedrooms, a bathroom and a panoramic balcony also on this upper level.
You must see property, then you get a complete picture of the house. If you want to buy a house in this value, you may want to see this one, it has a very good atmosphere.

Description of the area
The real estate is located in the "Rose Hill" of Fonyod, in a romantic greenery environment, with great views of the Lake Balaton.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
1992
Parkolás:
1 állásos garázs
Kilátás:
Panorámás

Extrák:

Csendes környék
Erkély
Étkező
Gáz
Kert
Kettőnél több WC
Nappali
Tárolószoba
Terasz
Zöldterület
Garázs

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70/773-7935
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2557
IB azonosító: 8610590

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező