Ingatlan, eladó ház, 241 m2, 30.000.000 Ft Balatonlelle kistérség, Fonyód

Ár:
30.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Fonyód
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
241
Szobák száma:
6
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:

 Leírás:

ELADÓ NAGY ALAPTERÜLETŰ TÁRSASHÁZ FONYÓD KÖZPONTJÁHOZ KÖZEL.

A Balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda ajánlja Önnek ezt a HÁZ at, amely jelenleg TÁRSASHÁZ ként nyilvántartva KÉT KÜLÖNÁLLÓ LAKRÉSSZEL rendelkezik. A külön-külön is lakható alapszint és tetőtér lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy a nyári időszakban vendégeket fogadjon, így egészítve ki jövedelmét. Az ingatlant tehát BEFEKTETÉS szempontjából is érdemes figyelembe venni.

A TÉGLAÉPÍTÉSŰ , 1986-ban épült TÁRSASHÁZ FONYÓD VÁROSKÖZPONTJÁHOZ KÖZEL , mintegy ötperces sétára fekszik, a BALATON-PART és a város legnagyobb STRAND ja, valamint a KÖZPONT hoz közeli KÖZINTÉZMÉNYEK , ÉTTERMEK , SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK tíz perc alatt elérhetők. Az ingatlan télen-nyáron KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ , FREKVENTÁLT HELYEN van, autóval az autópálya lehajtótól rövid távra található.

Az épület földszintjén három szoba, nappali, konyha, fürdő és külön WC, a beépített tetőtérben szintén három szoba és nappali, a nappalival egybenyitott konyha, külön fürdő és WC kapott helyet. A földszinti bejárat a DÉLI TÁJOLÁSÚ fedett terasz felől, míg a tetőtérbe vezető lépcsőfeljáró az északi oldalról, szintén fedett helyről közelíthető meg. Az épület TELJES KÖZMŰ ves, a tetőtérben a fűtés nem került bevezetésre, az alsó lakást GÁZ zal illetve VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN nal lehet fűteni. A telken található egy GARÁZS , a fennmaradó részen saját KERT tel rendelkezik.

Ha Ön nagycsaládos, vagy a nyári időszakban szeretné jövedelmét kiegészíteni remek választás. ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA, NYARALÁSRA-NYARALTATÁSRA alkalmas. Ne habozzon megnézni!

Telefon: 0670-389-0398

További ajánlataink: www.balatonboglar.oh.hu és siofok.oh.hu

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az OpenHouse ügyfelei számára!

HÍVJON BÁRMIKOR BIZALOMMAL, HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-625-33-22
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 70421
IB azonosító: 7923006

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező