Ingatlan, eladó ház, 150 m2, 22.500.000 Ft Esztergom kistérség, Esztergom, Simor János utca

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

22.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Esztergom, Simor János utca
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
150
Telek terül.(m2):
846
Szobák száma:
3
Félszobák száma:
2
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Eladó Esztergom belvárosában, központi, mégis csendes helyen két önálló ház, egy udvarban. Az első ház két szoba összkomfortos, a második 3 szoba összkomfortos, pincével, padlással, teljesen új tetővel. Az utcáról belépve széles, fedett, 2 autó elhelyezésére alkalmas kapualjba érünk, virágos kerttel körül véve. Innen lépünk az első házba lévő előszobába, ahonnan balra egy két ablakkal az utcára néző lakószoba, szemben fürdő, mellette WC, jobbra pedig tágas konyha és étkező nyílik, kertre ablakokkal. Az étkezőből jutunk a tágas lakószobába, amelynek ablakai kertkapcsolatosak. A nagy, szellős kamra az udvarról közelíthető meg. Beljebb haladva jutunk a következő házhoz, amelynek előszobájából közelíthető meg a konyha, étkező, kamra ,fürdő, mosdó és egy nagyméretű lakószoba, amelyből még 2 kisebb szoba nyílik. A bejárat előtt oszlopos, virágos, hangulatos fedett terasz helyezkedik el padokkal. A házak teljes hosszában gondozott virágos kert húzódik. Az udvar végén kapukkal elválasztva még további középkori hangulatú, gondozott virágos, gyümölcsös, veteményes kertekbe jutunk. Az első ház 60, a második 90 m2-es, a telek 846 m2. Az ingatlan a villanyfűtésen kívül gázfűtéssel és átállítható vegyes fűtéssel is fűthető.Közelben a városközpont, orvosi rendelő, piac, iskola, óvoda és üzletek.
Ajánlom összeköltözni szándékozóknak, több generáció együtt éléséhez egyaránt. Üzleti célra is kiválóan alkalmas!
VEVŐINKNEK valamennyi szolgáltatásunk ingyenes!
Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre térítésmentesen!
Hívjon mielőbb, hogy öné legyen ez a hangulatos, jó gazda módjára rendben tartott szép polgári otthon, ahol nagy család is kényelmesen elfér!

HZ350677

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

36-(30) 6036977
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: HZ3506774AD0JT
IB azonosító: 9708496

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező