Új építésű, Pécs-Egyetemvárosban új építésű lakás eladó Pécs, Egyetemváros Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

41.949.200 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Egyetemváros
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
171.89
Szobák száma:
4
Ingatlan állapot:
Újépítésű
Fűtés típusa:
Távfűtés, egyedi méréssel
Emelet:
4. emelet

 Leírás:

RENDKÍVÜLI ELŐÉRTÉKESÍTÉSI AKCIÓ!

Pécs-Egyetemváros szívében, az Orvostudományi Kar közvetlen közelében, összesen 1 épülettömbből álló, elegáns, szigetelt, összesen 19-féle lakástípussal és lifttel rendelkező, hő- és hangszigetelt fa nyílászárókkal szerelt, téglaépítésű társasházban új építésű lakások rendkívül kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2016. augusztus 31.-i, kulcsrakész átadással még leköthetők.

Az 1 épülettömbben összesen 70 db lakás és 3 db üzlet épül, épületenként földszint, I. emelet, II. emelet, III. emelet, IV. emelet, valamint teraszos kialakítással. A lakóterek mindegyikében kényelmes konyha-étkező-nappali, valamint - a garzonlakások kivételével - további egy, kettő, vagy három darab, külön bejáratú, szintén kényelmes hálószoba, valamint gyönyörű, minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal ellátott fürdő és WC kerül kialakításra. A lakáshoz igény esetén külön parkoló (összesen 14 db épül,), teremgarázs (összesen 85 db) és tároló is vásárolható azzal, hogy egyik megvétele sem kötelező, amennyiben a vevő kizárólag lakást kíván vásárolni.

A jelen hirdetésben szereplő lakástípus - a tervrajzokon „L”-vel jelölve - a IV. emeleteken található és 1 darab eladó. Az összesen 171,89 m² alapterületű lakótérben előtér, kényelmes 32,68 m²-es konyha-étkező-nappali, három darab külön nyíló, egyenként 11,73 m²-es, 14,87 m²-es és 16 m²-es szoba, mosókonyha, külön fürdő és WC, illetve hatalmas, 74,97 m²-es városi panorámával rendelkező terasz kerül kialakításra, ahová a nappaliból és az egyik szobából is ki lehet majd menni.

A fizetési ütemezés az építkezés aktuális állásához igazodik azzal, hogy szerződéskötéskor a kialkudott vételár 30 %-a fizetendő (ennek 2/3-a foglaló, a másik 1/3-a vételár előleg), míg a fennmaradó vételárrészlet az adott készültségi fokhoz igazodik oly módon, hogy a kulcsrakész állapot elérésekor fizetendő a vételár utolsó 10 %-a.

Az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, valamint a szaniterek a beruházó által közölt műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által leginkább kedvelt részén található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. A város jelenleg legnagyobb albérlet kínálatával rendelkező és a Pécsi Tudományegyetem egyetlen szerződött ingatlanközvetítő cégeként a vásárlást követően - igény esetén - hathatósan tudjuk segíteni a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
2016
Parkolás:
Terem garázs
Kilátás:
Panorámás

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Amerikai konyha
Boltok a közelben
Bútorozatlan
Csendes környék
Energetikai tanúsítvány
Étkező
Fűtésmérő
Hidegvízmérő
Iskola a közelben
Jó közlekedés
Kaputelefon
Központi elhelyezkedés
Lift
Melegvízmérő
Melléképület
Modern szigetelés
Nappali
Parketta
Redőny
Szigetelt épület
Terasz
Új nyílászárók

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36303392333
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 84419
IB azonosító: 9123693

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező