Ingatlan, eladó ház, 222 m2, 55.000.000 Ft Kunszentmárton kistérség, Cserkeszőlő

Ár:
55.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Cserkeszőlő
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
222
Telek terül.(m2):
4302
Szobák száma:
5
Félszobák száma:
1
Ingatlan állapot:

 Leírás:

Nézze vállalkozói szemmel!!  Cserkeszőlőn családi ház eladó!A szolnoki ingatlaniroda eladásra kínálja a 73097-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, családi házát.
A cserkeszőlői családi ház jellemzői:
   -  vállalkozók fantáziáját is megmozgató különleges,      több funkciós családi ház nagy telekkel.  -  a 44-es főút mentén  a termál fürdőhöz közel található  -  az "épületes" része körbe van kerítve,     az viszont szinte teljesen zártan -  ide egy kovácsolt vas nagykapun keresztül juthatunk be  -  ház 1980-ban épült, majd jelenlegi tulajdonosai átalakították      és különleges hangulati adottságokat hoztak benne létre -  belépve egy hatalmas előtérbe jutunk, amelyet nagyméretű ablakok világítanak be -  ezek kovácsoltvas rács védelmet kaptak, - nyáron     még a vadszőlő is körbefutja ezeket -  a ház átalakítása során szinte "antikolt" hatásúvá vált,     melyet a jelenlegi berendezése még inkább megerősít  -  Az ingatlan csak teljes berendezéssel együtt eladó!!!  -  az épületben az alsó szinten öt szoba került kialakításra   -  jutott hely két fürdőszobának, háztartási helyiségnek,     lomkamrának és nagyméretű konyhának is.  -  a tetőtéri galériába, az előtérből induló impozáns lépcsőn juthatunk fel,     mely egy légterű
 -  az udvarban a jelenleg kialakított telek szélen      nyolc szoba került kialakításra     két dupla mosdó,- WC  tusoló közös használatával -  közös használatú nagy konyha, és fedett kiülő  -  az udvaron egy kemence is található, valamint fúrt kút
 -   rendelkezésre áll ipari áram az ingatlanban -  a 4030 négyzetméteres terület nagyobb része bekerítetlen,     de a főúttal párhuzamos, ezért igencsak sok lehetőséget rejthet magában  Az ingatlan értékébe beszámításba kerülhet kecskeméti  2,- 2,5 szobás jó állapotú lakás illetve családi ház!!  - Amennyiben a 73097-es számú cserkeszőlői családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20 360 4180 telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Bízza profikra ingatlanügyeit! 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36203604180
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 73097
IB azonosító: 9023995

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező