Ingatlan, eladó ház, 270 m2, 36.990.000 Ft Csepreg kistérség, Bük

Ár:
36.990.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Bük
Ház típusa:
Ikerház
Alapterület(m2):
270
Telek terül.(m2):
600
Szobák száma:
8
Félszobák száma:
2
Az építés ideje:
2002

 Leírás:

Referenciaszám: H286576


Bük, Magyarország nyugat-dunántúli idegen forgalmi régiójában, Vas megyében található. A gyógyvízéről és európai színvonalú golfpályájáról ismert üdülőhely Szombathelytől 27 km, Soprontól 47 km távolságra helyezkedik el. Az osztrák határ közelsége meghatározó jelentőségű a fürdőhely és a régió fejlődésében. Itt kínálok egy 600m²-es telken lévő 2x136m²-es , két szintes ikerházi lakást, 2 garázzsal. A 2002-ben épült ingatlanban jelenleg 10db külön bejáratú szoba-konyhás saját fürdőszobás lakrész lett kialakítva, lehetőséget adva ezzel, ha valaki a turizmusból adódóan panzióként üzemeltetné. Jelenleg a lakásokat folyamatosan bérlők lakják, telt házzal működő vállalkozás szerződéssel, számlával, hivatalosan.,Az udvaron lehetőség van kb. 8 autó parkolására, a két garázsból még kettő lakrész ki lett alakítva A hátsó részen található egy kis kert, a felső szinten pedig kettő erkély. Remek közlekedéssel megáldott, kiemelten jó helyen, a Nestlé gyártól 500 m-re található, A mai kor elvárásának megfelelő műszaki tartalommal, kulturált környezetben. Folyamatos, biztos bevételt nyújtó vállalkozás mellett kényelmes otthon is egyben. Az ingatlan a vállalkozás átvételével együtt is eladó, a teljes berendezés, bútorzat, felszerelés megegyezés tárgyát képezi.
Remek lehetőség egy vállalkozás indításához, vagy folytatásához. Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!
Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 469 3654
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: H286576
IB azonosító: 9423998

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező